pr_clanek
6. srp 2024
72 

Umělý vánoční stromek jako živý

Každý chce o Vánocích stromek, který má dokonalý tvar, pravidelně rozmístěné větvičky, ale jednoduše aby byl jako z katalogu. Kde však takový stromek nalézt? Co kdybychom vám nabídli stromeček, který na první pohled vypadá jako živý, ale není?

Umělý vánoční stromeček jako živý?

Ano, i umělý stromek může vypadat přesně jako živý. Umělé stromky, jaké si ještě možná pamatujete z minulosti, jsou už opravdu jen historií. V současnosti na trhu naleznete umělé stromky s neuvěřitelně realistickým designem.

Tyto stromky imitují běžné druhy, které se nejčastěji používají k ozdobování během vánočních svátků a to jedli, borovici a smrk.

Pokud nejste příliš nároční a nechcete do stromku investovat vyšší částku, na výběr jsou klasické PVC stromky. Jsou výhodnou cenovou alternativou, takže si je může dovolit každý.

Požadujete realistický vzhled stromku a zároveň rozumnou cenu? Tím pravým pro vás jsou 3D stromky vytvořené z kombinace 3D a PVC jehličí. Hlavní doménou těchto stromků je realistický a hustý vzhled.

Chcete jen to nejlepší a jste připraveni investovat do vánočního stromku i vyšší sumu? FULL 3D stromky představují nejluxusnější verzi, která má co nabídnout i těm s nejvyššími nároky. V tomto případě je vánoční stromeček celý vyroben z 3D jehličí a tak dokonale napodobuje vzhled skutečného stromku, tak že jej budete mít problém rozeznat.

Umělý vánoční stromek – praktické řešení pro moderní Vánoce

Určitě se to už stalo i vám, že zdobení živého stromku vám zkomplikoval ne zcela dokonalý tvar stromku. Živý stromek má často větvičky nepravidelné, čímž vznikají nepěkné mezery a stromek se tak snažíte natočit tou nejkrásnější stranou či mezery všelijak maskovat ozdobami.

Umělé vánoční stromky jsou velmi praktické na ozdobování. Nejenže mají dokonalý a souměrný tvar a vzhled, ale i větvičky jsou pravidelně rozmístěny. Jehličí je měkké a nepíchá, což vám jednoznačně usnadní ozdobování.

A to není všechno. S umístěním vánočního stromku na jeho místo a následně jeho ozdobováním se určitě mnohým hned v mysli vynoří představa všude spadaného jehličí a vytékající mízy. No a kromě nekonečného úklidu padajícího jehličí, ještě i s obavami čekat, jak stromek zvládne teplo ve vytopeném prostoru a zda nezačne zrovna v nejnevhodnější chvíli těsně před Vánocemi nebo během Vánoc vysychat.

Pokud je vám tento scénář znám a následující Vánoce se mu už chcete vyhnout, je jen o důvod víc, proč upřednostnit umělý vánoční stromeček.

Umělé vánoční stromky nabízejí širokou škálu designů

Tak jako v přírodě existují stromky různých odstínů, tak si i mezi umělými stromky můžete vybrat ze stromků s bledším nebo tmavším zeleným jehličím. Zajímavé stromky jsou i se stříbrně zeleným jehličím a k oblíbeným moderním typům patří bílé a zasněžené stromky, které působí jakoby byly čerstvě zapadlé sněhem.

Při výběru stromku je důležitý nejen jeho vzhled, ale také výběr správné výšky. Ano víme, nejraději byste si vybrali ten největší a nejširší stromek z celé nabídky. Přece jen je nutné přehodnotit své prostorové možnosti a rozhodně není na škodu před koupí stromku prostor i přeměřit. Jinak se může stát, že rozměry neodhadnete a stromek se v prostoru „ztratí“ nebo právě naopak velký stromek v malém prostoru bude natlačen, což působí stísněně a určitě nevytváří pěkný dojem.

Pokud hledáte elegantní a moderní stromek, který bude doplňkem sváteční domácnosti, ideálním řešením jsou úzké stromky a stromky v květináči, které se vejdou opravdu kamkoli.

Tak, který stromek si vyberete vy?

Začni psát komentář...

Odešli