pr_clanek
3. únor 2023
394 

Tipy na dovolenou s dětmi u moře s aquaparkem

Přemýšlíte, kam na rodinnou dovolenou? Přinášíme vám tipy na pobyty s aquaparky, ve kterých si užijí zábavu jak děti, tak dospělí!

Splnit přání a představy o dokonalé dovolené všech členů rodiny je většinou velmi náročný úkol. Vodní atrakce jsou však zárukou zábavy, proto neváhejte a vyberte si letovisko, nebo přímo hotelový komplex s aquaparkem, který bývá přizpůsobený dětem všech věkových kategorií a na své si zde přijdou i dospělí.

Ve vodním světě většinou naleznete vše od brouzdaliště pro nejmenší, plaveckých bazénů a vířivky přes tobogány a skluzavky po bazén s vlnobitím a divokou řeku. Děti tak budou mít jistě o zábavu postaráno a rodiče si mohou na chvíli vydechnout, nebo se připojit ke svým potomkům a užít si společně vodní radovánky.

A kam se vypravit? Hotely s aquaparkem najdete třeba v Tunisku, a to na pevnině i na ostrově Djerba. K oblíbeným vodním světům patří například Carthageland nedaleko letoviska Hammamet. Pokud tento zábavní park budete chtít navštívit, doporučujeme ubytování v hotelu Magic Hotel Vesuv Beach, který se nachází ve vzdálenosti cca 4 kilometrů a disponuje navíc i vlastním aquaparkem. Také v Řecku, podobně jako v Tunisku, najdete hotely s vodními atrakcemi na pevnině i ostrovech. O zábavu se vám zde navíc kromě aquaparků postarají i zajímavé památky a výtečná řecká kuchyně.    

Na Balkánském poloostrově patří mezi největší a nejkrásnější vodní světy Aqua Paradise ve městě  Nesebar. Najdete tu mnoho vodních atrakcí včetně vlny tsunami a nejdelší skluzavky v Bulharsku. Také v Egyptě můžete zažít spoustu zábavy a vzrušení, a to nejen při potápění a objevování krás Rudého moře, i zde se totiž nacházejí propracované aquaparky. A součástí hotelu Fun City Resort & Aquapark je kromě vodního světa navíc ještě lunapark. 

Výhodou hotelových komplexů s aquaparkem je to, že bývají celkově zaměřené na rodiny s dětmi a poskytují tak skvělé zázemí všem od těch nejmladších až po ty nejstarší. To zahrnuje dětské koutky, poutavé animační programy s proškolenými animátory i zóny pro dospělé, kde si rodiče mohou v klidu odpočinout.

Chcete během dovolené vidět nadšené úsměvy vašich dětí? Vyberte si z nabídky cestovní kanceláře Blue Style ubytování s aquaparkem. Nejlepší dovolená je totiž ta, kterou si užije celá rodina!

Začni psát komentář...

Odešli