pr_clanek
25. dub 2016
377 

Soutěž s MARKem o 3 dárková balení celé kolekce s překvapením

Každá pokožka si zaslouží být sexy. A každá pokožka si zaslouží MARKa. MARK je unikátní přírodní a hlavně kávový peeling, který ti dopřeje pocit princezny už při prvním použití.

Netradiční kombinace pečlivě vybrané kávy robusta s mandlovým olejem, organickým kokosovým olejem, hnědým cukrem, mořskou solí a vitamínem E tvoří celek, který znásobuje účinky v boji proti různým nedokonalostem pokožky jako jsou celulitída, akné, strie, drobné žilky ,ale i ekzém a psoriáza. Odbourává odumřelé buňky, čistí, detoxikuje a zanechá dětsky jemnou pokožku hned po prvním použití.

MARK neobsahuje žádné konzervační látky a je dostupný ve 4 vůních - coffee original, citrus, coconut a peppermint , které osvěží a povzbudí nejen pokožku,ale i smysly. Objednat se dá na www.markscrub.cz.

Sleduj MARKa i na Facebooku nebo na Instagramu (@scrub_mark) a zapoj se do různých soutěží. Nezapomeňte se na Instagramu s MARKem vyfotit a označte fotku

# mujMARK.

Doporučujeme navštívit i stránku s recenzemi na které tě přesvědčí o kvalitách MARKa.

Pouze nyní můžeš na modrykonik.cz vyhrát 3 celé kolekce v dárkovém balení, kde najdeš všechny 4 vůně, i s malým překvapením 🙂