pr_clanek
5. srp 2024
553 

Recept na správnou péči o dětskou pokožku během horkého léta

Dětská pokožka je ta nejjemnější věc na světě a je důležité vědět, jak se o ni starat. Především v letních dnech, kdy je horko, slunce paří a pokožka našich dětí je namáhána více než kdy jindy. 

Horké léto a dětská pokožka

Ať už trávíte horké dny u moře, na chatě či doma na zahradě ochraňte své milované správně zvolenou kosmetikou určenou přímo pro dětskou pokožku. Česká značka Onclé vyvinula dětskou řadu, která je pečující, výživná i ochranná. Na trhu je již několik let a od maminek a jejich dětí dostává to nejlepší hodnocení. Je vhodná jak pro nejmenší miminka od narození, tak pro větší děti.

Dostatek stínu, tekutin a odpočinku

Určitě nevystavujte své děti přímému slunečnímu záření. Raději je nechte mezi 11. až 15. hodinou odpočívat.  UVA záření proniká i přes sklo a pár centimetrů pod hladinu vody. Ideální je stínění, jemný větřík, důsledná ochrana opalovacími přípravky a také dostatek vody i ovoce.

Hydratace pokožky a její ochrana

Přírodní oleje jsou výborné na zvýšení hydratace i ochrany dětské pokožky. V kosmetické péči Onclé je obsaženo několik pečlivě vybraných přírodních olejů, se kterými bude pokožka vašich dětí v bezpečí. Mezi primární složku kosmetiky Onclé patří šípkový olej. Jde o téměř zázračnou surovinu, která pokožku vyživuje a chrání. Je vhodná pro všechny děti již od narození.

Šípkový olej jako letní spása

„Vybrat si bio dětské kosmetické produkty obsahující šípkový olej je to nejlepší, co pro své ratolesti můžete udělat. Šípkový olej má vysoké hydratační i regenerační účinky a jedinečnou ochranou funkci. Obsahuje řadu vitamínů a minerálů, zejména vitamíny E a C,“ vysvětluje Marcela Kubátová, zakladatelka značky Onclé a maminka dvou dětí. „Šípkový olej je jedinečný v tom, že se pokožka nevysouší, mám to vyzkoušeno na vlastních dětech. Zabráníte prasklinkám i jiným poraněním, ke kterým má pokožka miminek a malých dětí v létě velmi blízko,“ dodává Marcela.

Dětská čtveřice od Onclé

Produkty můžete používat všechny a vzájemně je kombinovat. Nebo si můžete vybrat prostě ty, které Vás nejvíce osloví. Celou řadu pořídíte na www.oncle.cz za zvýhodněnou cenu 959 Kč, nebo jednotlivě vyzkoušejte a postupně doplňujte svoji kosmetickou poličku v koupelně.

1. Mycí mléko na tělo a vlásky s bio šípkovým olejem efektivně odstraňuje nečistoty z pokožky. Mycí mléko jemně čistí pokožku, hydratuje i vyživuje zároveň. Samozřejmě je šetrné nejen k pokožce, ale také k očím, takže je vůbec nedráždí. Během koupele rozetřete malé množství v dlaních a nanášejte na pokožku a vlásky. Poté opláchněte čistou vodou. Cena: 199 Kč/200 ml.

2. Ochranný tělový i pleťový balzám s bio šípkovým olejem vyživuje, zklidňuje a chrání dětskou pokožku. Malému tělíčku zajistí dlouhodobou a hloubkovou hydrataci. Navíc se lehce vstřebává, krásně voní a nezanechává mastný dojem. Cena: 269 Kč/200 ml.

3. Tělový olej s bio šípkovým olejem je možné používat do koupele i po koupeli. Přirozeným způsobem zklidňuje a chrání citlivou dětskou pokožku. Olej je vhodný pro citlivou pokožku a napomáhá snížit riziko výskytu zarudnutí. Hydratuje i chrání pokožku a napomáhá relaxaci. Olej nastříkejte do koupele, nebo jej po koupeli nanášejte na suchou pokožku a vmasírujte. Cena: 319 Kč/200 ml.

4. Čisticí olej s bio šípkovým olejem na zadeček představuje efektivní řešení pro každodenní hygienu intimních partií. Díky šipkovému oleji a dalším složkám se pokožka děťátka nevysouší. Tím je zabráněno vzniku prasklinek i jiných poranění. Olej odstraní nečistoty, vyživí a zklidní pokožku. Jeho aplikace je pohodlná a funkční. Stačí nastříkat na zadeček a dětským ubrouskem setřít. Cena: 299 Kč/200 ml.

Značka Onclé je určena všem maminkám, pro které je důležité přírodní složení produktů, podporují české výrobky a mají rády krásné a kvalitní věci. 


Sponzorovaný příspěvek

Zdroj fotografií: Onclé

Začni psát komentář...

Odešli