podvlivemcokolady
23. led 2019
175 

Tablety Sunlight u nás doma

Málokdy se přihlásím k nějakému testování, ale jelikož u nás frčí myčka každý den minimálně jednou denně, říkala jsem si, že otestovat tablety do myčky Sunlight je přesně testování pro nás.

V krabičce bylo dvacet tablet all in 1, což mi vyhovuje, protože do myčky nedávám ani sůl, ani lesk, vždy kupuji právě tablety ve kterých toto všechno je.

A teď k pár technickým informacím o naší velké pracantce myčce na nádobí. Máme značku Bosh Silence a program používám Auto 55°C -65°C, který myje něco kolem dvou hodin. Druhů a značek tablet jsem už vyzkoušela mnoho, jelikož kupuji většinou ty, které jsou zrovna v akci. Do nějakých úplně levných se většinou nepouštím, i když už jsem je taky měla. Taky jsem nezkoušela měkké (sáčkové), pouze klasické tvrdé tablety.

Tak, a jak dopadlo testování u nás? Nikdy nádobí neoplachuju, opravdu až na pár výjimek, a talíře, hrnce, všechno dávám do myčky tak, jak “nám to upadne od ruky”. Vyzkoušela jsem připálenou smetanu, opravdu zaneřáděné nádobí a dokonce si manžel i pochvaloval, že mu přijdou skleničky lesklejší. Moc mi vyhovovalo, že se tableta dává do myčky v “sáčku”, který se rozpustí a nemusí na ně člověk šahat rukama. Tablety mě voněly a upřímně nechápu, že někdo může říct, že smrdí. Ale tak sto lidí, sto názorů.

Řekla bych, že si poradily se špínou tak na 99%. Protože bylo i něco, co se neumylo, ale ani jsem si nemyslela, že by se to umylo. Ale jinak hodnotím tablety suprově a jsem opravdu spokojená s výsledkem. Na druhou stranu je třeba napsat, že jsem se nesetkala s tabletama do myčky, se kterýma bych nebyla spokojená a rozdíly jsou opravdu minimální.

Také bych ráda poděkovala za možnost testování a určitě za nás doporučuji vyzkoušet!

#test_sunlight  #recenze #zkušenosti_sunlight

Začni psát komentář...

Odešli