petuzen
14. únor 2018
359 

Hladká jako prdelka?

V den kdy jsem zjistila, že Modrý koník nabízí testování s Biodermou jsem byla nadšená. Ano, nevěděla jsem, zda budeme vybráni, ale i přesto jsem doufala, že se tak stane. Konkrétně se soutěžilo o produkty Bioderma Atoderm Intensive Baume a Atoderm sprchový olej.

Když jednoho dne přišla zpráva, že jsme vyhráli a budeme s drobkem testovat. No co vám budu povídat, skákala jsem radostí, že jsme to dokázali. Kladla jsem si otázku, zda to vyjde a malý bude mít zas kůžičku na ručkách a nožkách hladkou jako prdelku.

Do týdne nám dorazil domů balíček s kosmetikou a my se mohli vrhnout do testování.

První koupel ve sprchovém oleji měl dokonce až ve středu. I složení oleje mě překvapilo, čekala jsem, že bude malý omaštěný a bude mi prokluzovat ve vaničce a sotva ho s jeho váhou vyndám, ale nestalo se tak. Kůžičku měl sice promaštěnou a jemnou, ale nebyl mastný a rozhodně neklouzal. A tak jsme ale zahájili jakýsi rituál v používání Biodermy. Mazání nejen po koupání, ale i ráno a začaly se dít divy.

Kůžička na nožičkách už vůbec nebyla jako struhadlo a i fleky na rukách zmizely. Nesmí se však vynechat mazání celý den, alespoň jednou vždy musíme namazat. Sice je to někdy boj, když už je znavený nebo už ho to nebaví v koupelně, ale věřím, že mi jednou poděkuje, že jsme to nezanedbali, když byl malinký a třeba jednou nebude mít s kůží vůbec problémy.

Nejspíš jsme konečně našli kosmetiku, která mu bude konečně vyhovovat a nebudeme muset používat mastičky, které stejně nefungují a dokonce bych řekla, že některé i vysušují.

Moc děkujeme Modrému koníkovi, že jsme měli možnost zúčastnit se soutěže a objevit tak tyto dva produkty, které určitě spotřebujeme a hned koupíme další.

#test_bioderma

Začni psát komentář...

Odešli