pet.s
26. dub 2010

3D UZ-26.4.2010

Dnes nás čekalo 3D UZ v Podolí v 15.15. Náš Daník se vnutil s námi. Jednak má rád nějakou akci, a jednak cítil příležitost jak se ulít ze školy. Musím říct, že jsme tam jela s určitými obavami. Nebyla jsem na UZ 4 týdny a nějak jsem měla strach, aby se neukázalo něco špatného.

V Podolí jsme chvíli museli čekat. Neměli jsme svoje DVD. Prý to sestřička říká při objednání, jenže my mluvily o mé jizve na břiše. Naštěstí DVD nám nabídli.

Nejdřív začala dr dělat UZ přes břicho,ale jednak to bylo špatně vidět a jednak náš sabotér spinkal a ještě zády k nám. Ani šťouchání nepomohlo.(Celý tatínek, když spí, tak spí🙂.

Tak jsme Daníka vyšoupli na chodbu a přistoupili k vaginální sondě. To už bylo lepší. Mimíšek se prosbudil a začal se protahovat, tak neopatrně, že paní doktorce ukázal mezinoží v celé kráse. Noo nebudu to napínat. Čekáme holčičku. Ještě jednou : "MY ČEKÁME HOLČIČKU!!!!"

První moje reakce byla "Já to tušila!". Tatínek se začal smát : "Mám jednoho syna a 3 dcery" Paní doktorka se zhrozila, že nám to neměla asi říkat. Ale nevím, co by se na tom změnilo..-))

Slečna se probrala a začala se vrtět a tancovat. Házela zadečkem a kopala. Máchala ručičkama. Břišní tance hadr.3D záznam sice nic moc, ale občas nějaký záběr se povedl.Řekla bych, že má nos bambuli po mně.

Daník seděl venku. Táta vyšel na chodbu a sdělil mu, že to bude holka. Daník jen nespokojeně zamručel. Ostatní maminky to mohutně pobavilo. No hoši z toho byli nějací rozpačití. Ale já za to nemůžu. .-))

Postupem času se s tím chlapci srovnali, já zase postupem času začala tu berunku litovat, jak to bude mít těžké-nést úděl ženské.-)))

Pak jsme se ještě stavili v obchodě. Na počest naší dcery jsme si koupil Dan kalhoty, já tričko a jako počin pro štěstí jsme malé koupili růžový overálek. Tatínek se nezapojil. Seděl v autě a trpělivě čekal.

Cestou domů jsme vymýšleli jméno. Já sice už měla vybranou Verunku, ale tu většina rodiny zamítla. Tak ted je ve hře Petra, Karolína, ...dál nevím.

Do fotoblogu jsem přidala fotku naši brebešky a jejího overálku.

Začni psát komentář...

Odešli