perla28
23. kvě 2018
219 

Bydlí s námi Baby Dove

Tak nás vybrali.... HURÁ ☺ 

Moc děkujeme za možnost testování kosmetiky Baby Dove. Testování to bylo příjemné, hebké voňavé i nevoňavé prostě testování se vším všudy... Dcera má citlivou pokožku a proto jsme se přihlásili na testování řady sensitive a také jsme dostali možnost vyzkoušet i pár výrobků z běžné řady. 

Řada sensitive 

Vlhčené ubrousky 

Úmyslně jimi začínám, protože v našem testování se pro nás řadí na první místo. Jsou prostě skvělý, až mi bylo líto, že máme jen jedno balení, protože znáte to.... Ubrousky jsou hned pryč... Vyzkoušeli jsme je jak na zadeček, tak na ruce a obličej, nikde nepáchali sebemenší škodu... Nevoní, jsou vlhké právě tak akorát. Mono prostě skvělý skvělý skvělý a už přesně vím že se u nás doma objeví znovu. 

Tělové mléko 

Tohle tělové mléko je opravdu velmi příjemná záležitost. Dcera miluje mazání, natírání apod, takže si to náležitě užívá a připomíná. Pokožku má po mléku hladkou, vláčnou mno jako malinké miminko ♥. 

Mycí gel a šampon v jednom 

Tento výrobek u nás rovněž zdomácněl. Každé koupání jej aktivně používáme. Je bez parfemace, je jemný je k použití na celé tělo... Co více si přát...? Nikdy se nestalo, že by dcera po koupání měla nějaké začervenání, podráždění nebo výtažku. 

Mýdlová tableta 

Nejdříve jsem "netušila" co s ní vlastně budu dělat.. Tak jsem ji dala do koupelny na umyvadlo a ukázala dcerce, která si nerada umývá ruce, že i takovým mýdlem se ruce myjí. Naprosto ji to nadchlo a od té doby si chce ruce mít stále. Mýdlo je jemné, bez parfemace. 

Řada rich moisture 

Krém proti opruzeninám 

Tento krém mě mile překvapil. Hravě si přes noc poradí s drobnějším začervenáním, přitom je jemný a lehký. 

Šampon 

Šampón jako takový zatím dcera příliš nepoužívá, ale nezapomněli jsme ho otestovat. Podobně jako zbytek výrobků řady sensitive je bez parfemace, vlásky nechává jemné a lesklé.

Mycí gel 

Tento se u nás zabydlel podstatně méně, než ten z řady sensitive. Ne že by byl špatný, ale obecně je mi sensitive příjemnější. Nicméně s klidným svědomím mohu napsat, že ani po tomto gelu se na citlivé pokožce mé holčičky neobjevili žádné nepříjemné příznaky. 

Ještě jednou moc děkuji týmu MK a Baby Dove za možnost užít si naplno toto testování. 

Zdraví vás M + M

#test_babydove #recenze 

Začni psát komentář...

Odešli