pekosek
1. říj 2018
599 

Zázračný krém, který nese jméno Bazaplus?

  

V první řadě bych ráda moc poděkovala modrému koníku za možnosti testovat krém Baza plus. Od mala trpím atopickým ekzémem a syn jej bohužel zdědil. S čím nejvíce bojuji je svědění ekzému. Proto jsem byla nadšená, když jsme byli vybráni na testování a mohli vyzkoušet zase něco nového s nadějí pomoci hlavně od svědění. Syn má 2 roky a je to typický kluk, co chvila přijde s další odřeninou, modřinou... O mé šikovnosti raději mluvit nebudu.

Na co se krém využívá:

- svědění

- novorozenecká akné

- začervenání

- šupinky

- ekzémy

- opruzeniny

- záněty kůže

- proleženiny

- spáleniny

První dojem z krému

Po rozbalení balíčku jsem byla příjemně překvapena z velikosti krému. Obsah krému je rovných 100g! Což už nějakou dobu doma krém vydrží a nemusíte po pár dnech běžet
pro nový. Také oceňuji jeho praktické balení v tubě. Určitě nejsem jediná maminka, které vadí nabírání krému v kalíšku a následné dolování krému za nehty. Krém Baza plus je bez vůně což mi u těchto typů krémů vyhovuje. Konzistence je spíše hutnější, ale krásně se krém vstřebává a nezanechává hodiny mastné ruky. 

Na co vše jsme krém testovali?

Hned první den začalo testování. Testovat jsem začala u syna, kterému se na noze a ruce objevilo malé ložisko atopického ekzému. Dále jsem krém u syna nanášela na obličej, konkrétně na štípanec na tváři a zadeček, který měl od plenek začervenalý. U sebe jsem krém využila na zahojení škrábance od trnu a na zmírnění pocitu svědění rukou. Těsně před koncem testování jsem ještě mohla krém vyzkoušet na popáleninu. Bohužel jsem "šikovná blondýna" a tak se mi někdy podaří popálit se při vytáhování plechu z trouby. 

Jedná se o opravdu zázračný krém?

Krém si během dvou dnů poradil se štípancem na tváři i se začervenáním v okolí zadečku.

Škrábanec od trnu mi zmizel třetí den.

S atopickým ekzémem je to boj na delší dobu, ale již po pár namazání jsem viděla zlepšení. Nyní je to ve fázi, kdy na ruce je ekzém téměř ztracený a na noze mírně přetrvává.

Baza plus si také hravě poradil s pocitem svědění rukou. Popálenina na ruce nezmizela, ale po namazání krémem o ni ani nevím a začíná se pomaličku hojit.

Co dělá krém zázračným?

Hlavní složkou krému je zinek, bílá vazelína a bisabolol. Zinek zklidňuje podráždění kůže, má antibakteriální a antimykotické vlastnosti, ale také pokožku vysušuje (na co jsem hodně narážela u jiných zinkových mastí). Tento krém, ale mimo zinek obsahuje bílou vazelinu, která má za úkol zabránit ztrátě vlhkosti a obnovit průžnost pokožky. Bisabolol pokožku zjemňuje, vyhlazuje, čistí a zkliďnuje.

S krémem jsem byla spokojena, nadále jej budeme používat a za sebe můžu říct, že ho i dál doporučím kamarádkám. 

#test_bazapluskrem  #recenze

Začni psát komentář...

Odešli