pekosek
29. črc 2019
656 

Magic cup, je opravdu hrníček kouzelný? Aneb testujeme s firmou Nuk

K testování jsme od firmy Nuk obdržely :

  • magic cup hrníček,
  • silikonový dudlík nuk space
  • bryndák

Dudlík nuk space

Matěj, který byl hlavním aktérem v testovaní je od narození dudlíkové dítě. S přijetím nového dudlíku neměl absolutně žádný problém. Mně se nejvíce líbil dudlík, co se týče designu, i když tedy musím přiznat, že na promo fotkách firmy nuk mi přišel dost velký, ale ve skutečnosti mi jeho velikost vyhovovala. K testování nám přišel zelený model s koalou.

Co bych uvítala je možná více barevných provedení dudlíků. Velice jsem ocenila, že má úžší a tenčí krček savičky, která je doporučována zubními lékaři, že redukuje tlak na čelist a zoubky. Tento tvar savičky je také doporučován porodními asistentkami s tím, že až u 92 % kojených dětí nenarušuje kojení.

Další výhodou tohoto dulíku je, že není plný, ale má velké otvory a tak může kůže okolo úst miminka dýchat - nikde se nehromadí sliny a tím nedochází k podráždění kůže. Ocení hlavně děti s citlivou pokožkou. Dudlík je prodáván v krabiččce, která slouží pro sterilizaci do mikrovlnné trouby nebo je možno ji použít jako cestovní obal na dudlík.

S dudlíkem jsem byla velice spokojena a ráda tento druh dudlíku znovu koupím. 

Magic cup

Na tento hrníček jsem se opravdu moc těšila. Po otevření balíčku k testování mě velice překvapilo zpracování hrnku. S podobným typem lahve mám již zkušenosti u staršího syna, ale tento se mi zamlouvá více a to hlavně díky svému jednoduchému řešení a tím i snadné údržbě. Nesnáším dlouhé čištění různých záhybů nebo když si na sestavení láhve musím číst návod, jak ji poskládat. K testování přišel modrý hrneček s tygrem. 

Hrnek se skládá ze 3 částí ( silikonový disk, lahev, plastový těsnící závit) plus kryt na hrnek.

Obsah hrnku je 230 ml a na boku lahve je stupnice.

Z hrníčku lze pít po celém jeho obvodu. Pro děti je pití z tohoto hrníčku hrou a pro rodiče je velkou výhodou, že opravdu neteče. 

Zjistila jsem, že Matěj je docela prsomil. Denně trošičku vypil, ale moc tomu nedal. Po zkušenostech jiných s učícím hrníčkem bych se v obchodě na tento hrnek ani nekoukla, ale velmi mile překvapil a bude u nás využíván dál.

Bryndák

Bryndák NUK je z velmi příjemného materiálu, který je zárověn savý. Velikost je odpovídající a zapínání má na suchý zip. 

Shrnutí testování

U dudlíku NUK space vidím jako největší výhodu jeho tvar savičky a velké otvory v dudlíku. Hrnek magic cup překvapil, že je opravdu netekoucí. Další pozitivum je jeho jednoduché složení ze 3 částí a tím i rychlé umytí. Moc děkuji Modrému koníku za možnost testovat.

#test_nuk  #recenze

#zkusenosti_nuk

Začni psát komentář...

Odešli