panihk
21. únor 2019
543 

Naše voňavé testování

Dostali jsme u nás doma příležitost otestovat krabici aviváží od Silanu. Těžko si představit voňavější balíček, než ten, co nám kurýr dovezl domů. 

V balíku bylo celkem 5 kusů aviváží (3 aviváže + 2 balení vonných kuliček), což mě dostalo, protože to bylo opravdu hodně a nečekala jsem, že toho bude tolik. Vzhledem k tomu, že peru opravdu denně, často i více praček, tak jsem byla vážně ráda a hned se vrhla na testování.

První jsem zkusila kuličky Perfume Pearls Magic Affair, tedy ty fialové. A na co jiného je vyzkoušet, než na manželovo oblečení na běhání z předchozího dne? Protože, popravdě, neznám toho moc, co by víc smrdělo. 🙂 Kuličky ale skvěle zafungovaly a po potu a smrádečku ani památky. Perličky krásně provoněly celý byt a byly cítit z prádla i několik dní po praní.

Další přišla na řadu aviváž Sensitive. Voní příjemně miminkovsky, jak u “dětských” aviváží už čekáte. Použila jsem mimo jiné na ručníky, které byly po uschnuté krásně měkoučké a byla radost se do nich pak utírat. S ekzémy a vyrážkami doma nikdo žádný velký problém nemáme, takže (ne)dráždění kůže nemůžu úplně posoudit.

Růžová aviváž Supreme Romance je taky docela pecka. Voní opravdu nádherně, jemně a nevtíravě, ale přitom prádlo voní dost. Podle mě je to taková příjemná "dámská" vůně. Nakonec jsem si v ní vyprala půlku svého oblečení, protože mi prostě voní… A pozitivní je, že mi stačilo dát jí docela málo, určitě míň, než jiných aviváží jiných značek.

Na modré kuličky Perfume Pearls Fresh Joy už tu čekaly koberečky do koupelny, deky a nějaké potahy, co manžel přinesl z auta. Stejně jako u fialových perliček jsem nemusela dát ani celý plný uzávěr, aby bylo prádlo hezky provoněné. Vůně je svěží, ničemu nevadí. Takže spokojenost.

A můj osobní největší favorit a "vítěz" testování? Silan Aromatherapy + Coconut Water Scent & Minerals. Šmarja, to je vůně! Já, která neholduju kokosu, jídlu, ve kterém je, se pokud možno vyhýbám, jsem téhle aviváži naprosto propadla. Voní úplně božsky. Při čichání k lahvi jsem ještě tolik nadšená nebyla, ale jakmile jsem prádlo vydala z pračky… Byla jsem úplně vedle, jak hezky to voní. Nakonec jsem šla přeprat skoro všechno svoje prádlo, župan a nakonec jsem převlékla peřiny, abych mohla vyprat povlečení. Dokonce jsem si užívala i žehlení, protože při něm se provoněl celý byt. 

Takže abych to shrnula - všechny aviváže jsou fajn. Prádlo vonělo moc pěkně po všech, vůně se nijak nepřebíjely, nebyly moc ani moc málo výrazné. Prádlo bylo pěkně měkké, což nevím, jestli je zásluhou aviváží, nebo sušení na balkoně na sluníčku, nebo materiálů… 🙂 Nicméně třeba u kokosové aviváže určitě zůstanu, s tou jsem byla spokojená vážně hodně moc.

Děkuju za možnost testovat! 🙂

#test_silan

#recenze

#zkusenosti_silan

Začni psát komentář...

Odešli