@kate02 Jasně 😉 ... Kotletu jsem si nakrájela na menší plátky naklepala a ochutila pepřem a bylinkovou solí. Do hrnce jsem si dala lžíci domácího sádla ( může být i olej samozřejmě ) když se rozpustilo dala jsem cibulku a nechala zesklovatět pak jsem každý plátek masa zprudka opekla z obou stran a vyndala bokem. Potom jsem do hrnce se sádlem a šťávou z masa hodila mrkev, celer a petržel "nakrájenou" pomocí škrabky na tenké plátky. trošku jsem ji posypala vegetou a restovala dokud nezezlátla a nepustila šťávu a pak jsem to poprášila 2pl hladké mouky a zarestovala. Potom jsem postupně přilévala horkou vodu a důkladně rozmíchávala, abych tam neměla hrudky mouky cca 250 - 300 ml vody. Pak jsem tam hodila zpátky masko přidala ještě trochu vegety, pepř a dva prolisované stroužky česneku a přiklopila pokličkou a nechala na mírném ohni pomalu dělat dokud maso nezměklo cca 30 minut s tím, že jsem přilila ještě trochu vody, aby bylo dost šťávy. Pak jsem ochutnala zda je to dostatečně dochucené. Když ne přidat trošku bylinkové soli, pepře případně česnek. A jen jsem dodělala těstovinky k tomu 🙂 snad je to srozumitelné 🙂
můžu poprosit o recept? 🙂