recept je podle květnového Apetitu -6 lžic majonézy -1 lžíce kaparů -svazek jarní cibulky, na tenké plátky -1 lžíce citronové šťávy -1 lžíce chilli omáčky -mořská sůl -střední bageta, podélně rozpůlená -1 větší konzerva tuňáka v oleji -1 řapík celeru, nakrájený na tenké plátky -pár listů římského salátu ( já dala ledový ) -4 třešňová rajčata, nakrájená na plátky -2 vejce vařená natvrdo -majonézu smícháme s kapary, jarní cibulkou, citronovou šťávou a chilli omáčkou a osolíme -bagetu potřeme z obou stran a naplníme ji kousky okapaného tuňáka, řapíkatým celerem, rajčátky, salátem a klínky vajec -před podáváním rozkrájíme na špalíky
recept je podle květnového Apetitu
-6 lžic majonézy
-1 lžíce kaparů
-svazek jarní cibulky, na tenké plátky
-1 lžíce citronové šťávy
-1 lžíce chilli omáčky
-mořská sůl
-střední bageta, podélně rozpůlená
-1 větší konzerva tuňáka v oleji
-1 řapík celeru, nakrájený na tenké plátky
-pár listů římského salátu ( já dala ledový )
-4 třešňová rajčata, nakrájená na plátky
-2 vejce vařená natvrdo
-majonézu smícháme s kapary, jarní cibulkou, citronovou šťávou a chilli omáčkou a osolíme
-bagetu potřeme z obou stran a naplníme ji kousky okapaného tuňáka, řapíkatým celerem, rajčátky, salátem a klínky vajec
-před podáváním rozkrájíme na špalíky