16 / 247
    ...po upečení

    jaké déláte těsto?? já jsem jednou zkoušela a byl to hotový bochník ☹

    3. bře 2013

    @boban tak na pizza těsto mám doma odborníka🙂 na dvě pizzy je to :
    500g hl. mouky
    1/2 lžíce soli
    1/2 lžíce cukru
    1 lžíce olivového oleje
    1/4 l vlažné vody
    1/2 droždí

    3. bře 2013

    @oliinka_k díky..někdy vyzkouším, protože vypadá luxusně 😵

    3. bře 2013

    Prosím jak dlouho pizzu pečete a na kolik stupňů

    16. bře 2013

    @oskerka asi tak na 170°C a 15-20 minut...vyloženě si to nepočítám, ale to poznáš, až bude těsto i ze spodu hezky zlatavé🙂

    16. bře 2013

    Děkuji

    16. bře 2013

    @oliinka_k Oliinko prosím vás, mohu zkusit těsto hodit do dom.pekárny? Nemáte odzkoušeno? Vypadá úžasně a ráda bych udělala domácí dobrou pizzu (zatím se mi 2x nepodařilo, nebo spíše to nebylo prostě ono). Děkuji

    31. bře 2013

    @kimby pekárnu nemám, ale neměl by to být problém🙂

    31. bře 2013

    tak zítra vyzkouším, dala jste mi odvahu 😀 Děkuji a mám v plánu vyzkoušet více receptíků z vašeho super alba, prosím inspirujte dále, uděláte radost jistě nejenom mě 🙂 Krásné Velikonoce

    31. bře 2013

    @kimby moc děkuju a ať se těsto podaří😉

    31. bře 2013

    @kimby Pavli, ja ji zkousela v pekarne, testo chutove super, jenom jsem z toho mela trosku buchtu, ale mozna jsem mela trosku vic roztahnout na plechu.. ale jinak vyborna.

    @oliinka_k timto dekuji za recept!

    27. dub 2013

    @candynka Ivuško, já ještě nestihla vyzkoušet, ale stále se na to chystám a dokonce mi nechybí žádná surovina, tak děkuji za upozornění, zkusím pořádně roztáhnout a uvidíme 🙂

    27. dub 2013

    A tato buf v prubehu tydne na obed

    4. kvě 2013

    @barulina je to rychlovka a těsto máme už milionkrát osvědčené🙂

    4. kvě 2013

    A děláš jako klasický kvásek, nebo všechno hned uhňácáš dohromady?? Děkuji za odpověď

    4. lis 2013

    Ty seš fakt.šikovná, všechny ty jídla......radost pohledět......

    6. lis 2013

    @katja77 moooc díky🙂

    6. lis 2013

    @klarkadd normálně se nechá chvilku vzejít droždí v teplý vodě a pak se to přidá do mouky🙂

    6. lis 2013

    Dobrý den mohu se jen zeptat necháte kynout nebo to zaděláte jen kvásek a pak dodáte zbylé přisady a pak hned dáváte na plech nebo necháte vykynout a pak teprve na plech děkuji

    20. říj 2015