obchod_terkaperka_cz
31. bře 2016
13 

TerkaPerka s.r.o.

Obchod TerkaPerka.cz – nabízíme věci pro děti i dospěláky.

Rostoucí židle Jitro pro malé děti až po školáky. Dřevené židle jsou jednobarevné i vícebarevné stačí si vybrat jen barvu.

Rostoucí židle Mayer —Actikid, Freaky, Freaky Sport, Bonny – jedná se o židle na kolečkách, hodí se do pokoje již pro předškoláky a k nim můžete vybrat i rostoucí psací stůl Mayer.

Školní aktovky, batohy pro prvňáky a starší žáky. Nabídka různých značek – EMIPO, TOPGAL, BAGMASTER, HAMA a ERGOBAG. Většinu typů můžete u nás odzkoušet a vybrat dětem vhodnou aktovku či batoh.

Houpací sítě a závěsná křesla AMAZONAS v nabídce najde sítě pro děti i pro dospělé pro jednu, dvě nebo celou rodinu. Závěsná křesla dětská i větší pro dospěláky vhodné do interiéru nebo i ven. Poradíme s výběrem vhodné velikosti sítě nebo křesla, doporučíme správný výběr upěvňovacích prvků.

Kvalitní odrážedla First bike najdete u nás všechny druhy i barvy včetně limitované edice. A jako dárek ke každému odrážedlu First bike zdravá láhev 0,5litru.

Zdravá lahev = pravidelný pitný režim = zdravý život. Kompletní nabídka Zdravá lahev i doplňky termoobal, náhradní zátka, víčka, těsnění, vše u nás najdete.

Začni psát komentář...

Odešli