Sladké cosi
Fotky k receptům z blogu http://ihavesweetlife.blogspot.cz/
Děkuji za pozitivní zpětnou reakci;) Těší mě, že se líbí. Nic moc se ti neodpaří, takže když dobře "vyždímáš" levanduli, tak ti z toho zbude nějakých 400 ml. Pokud chceš zachovat aroma sirupu co nejčerstvější, nakonec to vůbec nemusíš přivádět k varu! Jen vytáhneš z lednice a přecedíš. Potom je to ale k rychlé spotřebě. Uvádí se do 30 dnů při skladování v lednici. Po přidání sycené vody a citronové šťávy je z toho báječná limoška!;)
Ahojky, dívala jsem se na Tvůj blog a strašně se mi líbí!! Chci zkusit ten levandulový sirup. Tak se chci zeptat, když použiju množství, které uvádíš, kolik sirupu z toho ve finále je??? Cca? Abych věděla, jak velké lahve si připravit 🙂