Ingredience: Krůtí maso (dávám ze stehenního řízku), fazolky, cuketa, mrkev, jarní cibulka, brambor
Postup: Na trošce ol. oleje jsem krátce orestovala cubulku, poté maso jen chvilku, aby se zatáhlo a dala jej dusit asi 2 hodiny pomalým varem. 20 minut před koncem jsem přidala mrkev a brambor a fazolky, 10 minut před koncem cuketu.
Jako koření používám většinou polévkovou voničku, tady jsem myslím dávala saturejku a také chutnalo
Dušené krůtí maso na zelenině:
Ingredience: Krůtí maso (dávám ze stehenního řízku), fazolky, cuketa, mrkev, jarní cibulka, brambor
Postup: Na trošce ol. oleje jsem krátce orestovala cubulku, poté maso jen chvilku, aby se zatáhlo a dala jej dusit asi 2 hodiny pomalým varem. 20 minut před koncem jsem přidala mrkev a brambor a fazolky, 10 minut před koncem cuketu.
Jako koření používám většinou polévkovou voničku, tady jsem myslím dávala saturejku a také chutnalo