nikyta159
22. led 2019
391 

A-Derma - je to kouzlo?

Náš kolotoč začal už po porodu. Šimon se narodil s takzvaným exantémem. Měl pupinky po celém těle. Naštěstí vše po 3 dnech zmizelo s tím, že bude mít citlivější pokožku. Do roka jsme měli klid, až na občasné vyrážky způsobené novou kosmetikou nebo pracím práškem. Nebylo to ale nic, co by se nedalo vychytat a zase napravit.

Zlom nastal po očkování v roce. Po celém jeho tělíčku se mu rozjela veliká virážka. Doktorka diagnostikovala atopický ekzém. Začal kolotoč. Vyzkoušela jsem opravdu všechno a to byla možná ta chyba. Plácala jsem pátý pres devátý. Šimon se mi v noci hrozne drbal, měl křehký spaní. Nejhorší bylo léto, kdy mu nedělal vůbec dobře pot a chlorovaná voda. Zkoušela jsem emolienční dietu, mazat, nemazat, různé mastičky, krémy, koupele v octu, ve vločkách, koupat často, nekoupat skoro vůbec. Jedno nepomohlo, sáhla jsem po druhým a v tom byla ta chyba. Pak jsem si řekla dost, vyrovnala jsem si to ve svém nitru, uklidnila jsem se a ejhle, za 2 týdny byl nejhorší ekzém pryč. Zůstala po něm jen jen ekzémová ložiska, která se ale naštěstí nerozrůstala. Byl to klidový režim, který trval dlouho a pak se mi konečně dostal do ruky A-Derma Exomega CONTROL emolienční krém. Nejdřív jsem nad nim trochu pochybovala a říkala si, že je to jen další předražený krém, vždyť jsem toho zkusila už tolik a nic nepomohlo, tak toto taky ne. Po týdnu mi spadla brada. Ložiská ekzému se zmenšovala, krupička na bříšku zmizela. Dokonce si s ním manžel potají mazal ruce a potom za mnou přišel, co to je za novinku, že má ruce krásně hebké a zahojené. Tímto se tedy omlouvám za mé pochybnosti a děkuji za to, že můj syn může mít pokožku hebkou jako miminko.Další super vychytávka při citlivé pokožce je A-derma Exomega Control zvláčňující mycí gel 2v1. Po každém sprchování je synova pokožka krásně vláčná a vlásky příjemně voňavé. Po umytí vlásku k němu vždy čichám a užívám si tu krásnou vůni. 

Každý je originál a na každého působí něco jiného a tady jsou tipy, co pomohly v boji proti ekzému nám: místo aviváže ocet, nekoupat, ale sprchovat a to obden, zbytečně nepatlat velké množství a druhů krémů na pokožku, upravit stravu, na noc proti škrábání Fenistil a hlavně se hodit do klidu, protože děti to cítí.

#test_aderma2

#recenze

#zkusenosti_exomega_control

Začni psát komentář...

Odešli