neria55
21. čer 2018
386 

Testování značky Lovi

Testování Lovi nás velmi mile překvapilo a potěšilo. Doma mám malého již tříměsíčního raubíře, který je neskutečně temperamentní, nespavý a hlavně věčně hladový. Kojení vyžaduje co 2hodiny ať den či noc a opravdu jsem z toho dost unavená. Proto jsem velice ráda, že mám skvělou mámu a brzy už dvojnásobnou babičku, která si toho malého raubíře vždy ráda vezme a pohlídá i půl dne.

Půldenní hlídání...super, není nic lepšího než neděle a ten pocit, že skoro půl dne prospím! Ale co bude jíst? Zvlášť takový jedlík, co má stále hlad? No přeci pořád to svoje oblíbené maminčino mléčko! V mrazáku stále doplňuji horko těžko zásoby, aby naše odpočinkové neděle mohly pokračovat. Ale jak to mléko do něj dostat, když je zvyklý na kojení a prso miluje? Hledala jsem lahvičku se savičkou, která by se tvarem či měkkosti podobala alespoň trochu bradavce. Což savička Lovi vcelku splňuje, velice se mi na ní líbí, že je krásně měkká, ohebná, pružná, poddajná. Díky tomu jsem se také přihlásila na testování. A hlavně to nejdůležitější! Aby mi lahvička nenarušila či nezkazila kojení, samozřejmě chci kojit dokud mi to tělo dovolí a bude se tvořit mléčko.

Samosterilizující lahvička byla jako sen! Žádné vyvařování v hrnci, hlídání času, horká pára v takových vedrech, uff! Není nic snadnějšího než sterilizace v mikrovlnné troubě za 1,5minuty! Lahvičku jsme si velmi rychle oblíbili a určitě budeme používat nadále. Snadno se drží, a aby byl zachován antikolikový systém jsou tam "výřezy" na prsty, takže každý hned pochopí jak lahvičku správně držet. Máme doma opravdu "prsomila", takže naučit ho na lahvičku bylo dost těžké, lahvičku Lovi ale vzal hned, nevěřila jsem vlastním očím!

První sterilizace byla pro mě trochu záhadou, nikde jsem nenašla žádný návod, tak jsem snad kalíšek s jednoduchým nákresem pochopila správně. Co k lahvičce ještě napsat...asi jen to, že splnila mé očekávání, a děkuji za možnost ji otestovat! Kojím stále, takže žádné narušení či dokonce konec kojení se nekoná!

Zkoušeli jsme v lahvičce poprvé čajík, radost se po ochutnání změnila v pěknou nechuť.

Druhým produktem k testování byly šidítka. Náš malý raubíř, jak jsem psala výše je "prsomil" takže už jen slovo dudlík ho nechává chladným. Vyzkoušeli jsme snad všechny možné druhy a prostě prso je prso. Párkrát ho v puse ochutnal a pak bohužel letěl ven. Je mi hrozně líto, že ani na tyto úžasné se nechytil, přitom jsou krásně měkké, a dudaly by se jedna radost. Mají úžasný design, až mi bylo líto je rozbalovat. Každý dudlík má vlastní kryt což je opravdu top! Poputují tedy k mojí sestře, která je momentálně v očekávání a budu doufat, že její miminko dudlíky ocení.

Samosterilizující lahvičku a šidítka Lovi můžu jen doporučit, jsme spokojeni a v této značce budeme pokračovat. Více o produktech naleznete na jejich webu www.lovicz.cz

Chci poděkovat @konik_testuje za tuto příležitost vyzkoušet produkty Lovi, u lahvičky zůstáváme a brzy přejdeme na 3m+! A již nyní se těším, až nás k nějakému testování opět vyberete!

#test_lovi

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli