neria55
18. kvě 2018
372 

Baby Dove

Za testování kosmetiky Baby Dove jsem neskutečně vděčná, vždy jsem chtěla něco testovat a poprvé se mi to povedlo. Navíc značku Dove opravdu já osobně miluji, antiperspiranty a sprchové gely používám jedině Dove!

Toník (9 týdnů) má již od narození velmi citlivou a suchou pokožku, na kterou zkoušíme různé výrobky i z řad přírodní kosmetiky. Oleje z přírodních zdrojů lisovaných zastudena nijak na suchou, olupující se pokožku nepomáhaly, jakmile se olej vstřebal, tak se znovu objevila suchá kůže. Takže jsme oleje zcela zavrhli a hledáme výrobek, který nám sedne.

Balíček kosmetiky dorazil, a myslím, že Toník zrovna nadšený nebyl :D.

Baby Dove Sensitive Moisture - tělové mléko - praktická "placatka", která se vleze i do přebalovací tašky a nezabírá místo. Již po prvním použití jsme byli překvapeni výsledkem. Jeho kůže byla hydratovaná a naprosto jemňoučká. A jelikož mám více v oblibě parfémované výrobky, určitě sáhneme po tělovém mléku z řady Baby Dove Rich Moisture, a samozřejmě budeme doufat ve stejný výsledek.

Baby Dove Sensitive Moisture - mycí gel na tělo a vlásky si u nás místo bohužel nenašel, máme rádi výrobky, které hodně pění a alespoň malinko voní, a bohužel v tomto nás gel celkem zklamal, není to to co jsme hledali. Ikdyž věřím, že v péči o citlivou a suchou pokožku nám velice pomohl a prospěl. Oceňuji na výrobku praktickou pumpičku!

Baby Dove Sensitive Moisture - vlhčené ubrousky si u nás místo vždy najdou, jsou bez parfemace, což pro změnu u ubrousků oceňuji, jelikož převoněné, napuštěné ubrousky na zadeček rozhodně nechceme. Doma se snažíme používat pouze vodu. Na cesty jsou ubrousky skvělé, velikostně akorát, ale uvítali bychom více vlhkosti.

Návštěva prababičky dopadla s ubrousky báječně. Nechala jsem Toníka s prababi 30min osamotě, a jak jsem přišla byly ubrousky celé olepené. Toníkova prababička vzkazuje, že se tam mají dávat štítky "Zde otevřít" :D.

Z řady Baby Dove Rich Moisture jsme měli možnost otestovat Mycí gel, Šampon, Mýdlo a Krém proti opruzeninám. Takže postupně...

Baby Dove Rich Moisture - Mycí gel na tělo a vlásky - Velice příjemně voní, lehce pění, a  má šikovnou pumpičku, která velice usnadňuje umývání našeho drobečka, kterého stále musím při koupání držet jednou rukou.

Baby Dove Rich Moisture - Šampon - opět velice krásně voní a zanechává vlásky jemné. Ocenila bych také pumpičku, velice by mi to usnadnilo koupání malého miminka. Šampon jsem zkoušela i na svých vlasech a nemám jinak co vytknout, byly krásně hebké. Bohužel ale Toníkovi šampon nesedl, po třech umytích mu začala šupinatět kůže na hlavičce, což mě mrzí. 

Baby Dove Rich Moisture - Mýdlo tableta - ihned putovalo do komody, zamilovala jsem si jeho vůni! Ale moc dlouho se tam neohřálo, jelikož mi to nedalo a musela jsem vyzkoušet zda ta vůně zůstane i po umytí. Velice jsme si ho zamilovali, a i když je to dětská řada kosmetiky, tak si místo v naší koupelně určitě opět najde!

A to nejlepší nakonec! 

Baby Dove Rich Moisture - Krém proti opruzeninám! I když prozatím žádné nemáme, léto a nesnesitelné vedra se blíží, tak věřím, že tento krém opět pořídím. Používala jsem ho nyní po dobu testování denně při každé výměně plenky a efekt skvělý, zanechává skoro neviditelný ochranný mastný film, který i při další výměně plenky stále drží a je prakticky neviditelný! Na zadeček stačí opravdu malinko, krém je velice hutný a dobře roztíratelný. Tohle je nás Top výrobek značky Baby Dove! 🙂

Chtěla bych velice poděkovat za zaslané výrobky a hlavně možnost je otestovat! 

#konik_testuje - děkujeme za příležitost a budu se těšit na další testování!

#test_babydove  #recenze

Začni psát komentář...

Odešli