recept: 100g ovesných vloček 100g strouhaného kokosu 100g oříšků (já dala kešu, které jsem měla 8 hodin namočené ve vodě) 25g kakaa (kdo nechce dát kakao, může karob) 70 g třtinového cukru 80g rozehřátého kokosového oleje
všechny suroviny pomeleme, vznikne sypká drobenka, kterou vtlačíme do formy a dáme do ledničky odpočinout. Připravíme krém (jako klasický pudink), který nalejeme na korpus a nastrouháme čokoládu.
Korpus se dost drolí, příště místo třtinového cukru přidám nějaký sirum,nejspíš datlový, ten se ke kakau hodí
recept: 100g ovesných vloček
100g strouhaného kokosu
100g oříšků (já dala kešu, které jsem měla 8 hodin namočené ve vodě)
25g kakaa (kdo nechce dát kakao, může karob)
70 g třtinového cukru
80g rozehřátého kokosového oleje
krém:
1/2l ovesného mléka
70g škrobu
lžička mleté vanilky
2 lžíce cukru
všechny suroviny pomeleme, vznikne sypká drobenka, kterou vtlačíme do formy a dáme do ledničky odpočinout. Připravíme krém (jako klasický pudink), který nalejeme na korpus a nastrouháme čokoládu.
Korpus se dost drolí, příště místo třtinového cukru přidám nějaký sirum,nejspíš datlový, ten se ke kakau hodí