Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    msusnova
    4. pro 2019    Čtené 475x

    Testování ohřívačky Canpol babies

    Vždycky jsem si myslela, že ohřívačku potřebovat nebudu. Vždyť sporák a mikrovlnka mi jídlo taky ohřeje. Ale pak jsme jeli navštívit rodinu na Slovensko, kde jsme spali v penzionu a já jsem při ubytovávání zjistila, že nebudu mít jak dceři brzo ráno připravit mléko. Nebyla tam, žádná u kuchyňka ani rychlovarka... Tím, že jsme jeli za rodinou, tak jsme si od tety naštěstí rychlovarku mohli půjčit. Ale v té chvíli mi došlo, že budeme na cesty ohřívačku potřebovat. Cestujeme hodně a tak nějak low cost, takže se po této situaci již i zajímám, jestli máme možnost ohřevu. Proto jsem ráda využila této soutěže a o ono se na nás štěstí usmálo. 🙂

    Balíček nám domů přišel přesně v den prvních narozenin mé dcery. Takže hned ráno si mohla rozbalit první dáreček. Zatím teda moc na rozbalování není :( tak snad to do Vánoc ještě natrénujeme. Kromě ohřívačky přišla i krásná láhev a omalovánky s pastelkami. Anežku teda nejvíc zaujaly pastelky. Ale ty ji schovám ještě na později.

    Lahvička je nádherná s růžovými plameňáky. Tu si dcera oblíbila hned po vybalení. Dobře se jí drží a asi první půl hodinu ji nechtěla dát z ruky. Obsah lahve je 240 ml. Je to ten baculatější typ lahve, takže se vám do některých užších termoobalů nemusí vejít. Protože dcera nepije čaje, ale jen vodu, tak vám bohužel neodpovím na otázku, jak moc se lahev zabarvuje.

    Ohřívačka má jednoduchý bílo-šedý design. Je taková příjemně zaoblená a tím pádem se i dobře udržuje. S čím jsem bojovala byla zástrčka. Ohřívačka má koncovku s kabelem vyvedeným dolů a já jsem ve své pidi kuchyňce už neměla v zásuvce na takovouto zástrčku místo. Musela jsem tedy pohledat rozdvojku. Ohřívačka má velice jednoduché ovládání - možná až moc jednoduché :( Má jeden knoflík, jehož otočením můzete nastavit tři stupně ohřívání. Já osobně bych uvítala, kdyby měla ohřívačka časovač a ukazatel teploty.

    Mně se s kojením bohužel moc nezadařilo, takže už od dvou měsíců jsme na UM a od 4 měsíců už baštíme příkrmy. Na cesty většinou máme kupované a doma domácí, které si zamražuji. Protože cucací pytlíčky jsou velkým hitem, dělám domácí přesnídávky i do pytlíčků a mrazím je. Ohřívačka funguje na bázi vodní lázně, takže je možné ji využívat na rozmražování. Co se týká doby ohřevu, tak je to z mé zkušenosti ten nejpomalejší způsob. Mám doma plynový varič, takže horkou vodu na ohřátí mám hned. U ohřívačky mi trvalo ohřát 210 ml vody na mléko cca 5 min (v mikrovlnce mám za 30 sekund). Kupované jídlo ve skleničce cca 15 min, rozmražení pytlíčku taky cca 15 min a rozmražení jídla v plastovém kelímku cca 25 min. Výhodou ohřívačky je, že nepřevaříte. Takže pokud se zapomemete jako já v ložnici u přebalování, protože tu roztomilou prdelku prostě musíte samou láskou opusinkovat, tak se vám s ohřívačkou nestane, že byste jídlo prevařili nebo se vám vyvařila voda. Určitě bych ji právě proto doporučila pro ohřívání mateřského  mléka, kde je důležité teplem nezničit to dobré.

    Jinak ohřívacka je lehoučká. Zvládla jsem ji sbalit i do batohu, když jsme jely k babičce. K ohřívačce je i plastový kelímek na ohřívání příkrmů, ale ten jsme nevyužili, jelikož je opravdu malý. Mohou ho vyžít maminky při zavádění příkrmů nebo maminky, co nemají velké jedlíky 🙂

    Kdybych měla ohřívačku zhodnotit, tak vzhledem k ceně, od ní člověk asi nemůže očekávat žádné superfunkce.  Zatím vypadá, že opravdu něco vydrží. Ovládání je velice jednoduché, takže se na ní nemá nejspíš co zkazit. Dávám 8 z 10.

    #test_canpolbabies
    o víkendu jsme ohřívačku vzaly sebou na výlet 😀 Jely jsme s Anežkou k babičce, tak jsme ji přibalily do batohu. Ohřívačka není těžká a místo se pro ni v batohu ještě našlo. Brala jsem jí sebou, protože u babičky spíme v patře a já musím v noci běhat studeným schodištěm dolů do kuchyně, abych udělala mlíčko😲. Tak tentokrát jsem nemusela 😎 S ohřívačkou jsem to zvládla v teple ložnice!

    #test_canpolbabies
    Tak se dostáváme v testovaní dále a to k rozmrazování 🙂 Kelímky, do kterých si zamrazuji navařené mňamky, do ohřívačky padnou jako ulité. 👍

    Maminko, podívej jakou krásnou lahvičku s plameňáky nám na to testování ohřívače poslali! No tyhle slova tedy zatím Anežka nepoužila 🙂 bylo to jen mamamama 😝 Zatímco dcerka věděla ihned jak s lahvičkou naložit, já jsem se s ohřívačem musela trochu seznámit, protože to pro mě je novinka. Když jsem se zapojila do soutěže #test_canpolbabies , měla jsem trochu obavu, zda se nám do ohřívače naše baculatější lahvičky vůbec vejdou. Ale nebyl problém, ohřívač je naštěstí dost široký. Takže jsem mohla vodu na UM v klidu ohřát. A jak připravujete UM vy? Taky si nejdřív ohřejete vodu a pak namícháte nebo ohříváte rovnou namíchané?

    (2 fotky)

    Tak jsme obdrželi balíček od #test_canpolbabies 😀 a to přesně v den prvních narozenin! Děkujeme moc #test_canpolbabies za krásný první narozeninový dáreček!! A jdeme testovat.nn