monika6e
31. bře 2016
41 

Laktační poradkyně, masáže kojenců

Laktační poradkyně – chcete poradit nebo pomoci s kojením? Potřebujete se zeptat na něco ohledně vašeho miminka? Můžu přijet (Praha, Praha-východ, Kolín).

Masáže kojenců – chcete potěšit své miminko něčím hodně příjemným? Naučit se techniky, kterými můžete např. pomoci děťátku od bolavého bříška? Děti masáže opravdu milují... Pokud máte zájem, pište na email nebo volejte. Cenu dohodneme podle toho, zda máte zájem o individuální masáže, nebo skupinové.

Poradenství v aromaterapii – zatím pouze individuálně

Pro více informací mrkněte na stránky – www.mama-care.cz

A podívejte se i na náš spřátelený webový magazín www.mamanamaterske.cz – jsou zde i poradny a je možno klást dotazy odborníkům – nově je možno klást otázky do poradny také mě 🙂 A POZOR – JE ZDE NOVĚ I VELKÁ HUBNOUCÍ HRA. Máme pro vás ZDARMA – potravní doplněk (odsouhlasen i společností STOB), nutriční poradkyni k ruce i trenéra. A jako odměnu pro nejlepší? CELKOVOU PROMĚNU (kadeřnice, vizážistka, kosmetička a profesionální fotografka). Honem se mrkněte a přihlaste. Koncem měsíce dáme 3 z vás šanci a od května se začíná. Buďte štíhlé do plavek!

Začni psát komentář...

Odešli