,,Vícemaminky" znáte THULE Urban Glide 3 Double? Je to skvělý sportovní kočárek určený pro rodiče, kteří potřebují dostatečně odolný a praktický kočárek pro dvě děti a zároveň mají aktivní životní styl 👉https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE🎉 Podívejme se spolu na jeho klíčové vlastnosti:

    🏃‍♀️ Sportovní design – tento kočárek je ideální pro procházky, běhání nebo túry i v náročnějších terénech. Má robustní konstrukční prvky, které zajišťují hladkou jízdu.
    👶 👶 Dvojitá kapacita – je navržen pro sourozence s možností umístění dvou dětí pohodlně vedle sebe. Je však stále dostatečně kompaktní na to, aby se vešel přes standardní dveře.
    🌲 Odpružení – díky výbornému odpružení a nafukovacím kolům nabízí hladkou a pohodlnou jízdu na různých površích.
    🛑 Ruční brzda – pro větší bezpečnost při běhu nebo chůzi v kopcovitém terénu je kočárek vybaven integrovanou ruční brzdou.
    👜 Velká úložná kapacita - pod kočárkem je velký úložný košík, kde můžete bezpečně uložit vše potřebné na cestu.

    Proč si ho vybrat?
    Protože je ideální pro rodiče, kteří chtějí trávit čas venku, a to nejen na rovné cestě, ale také v přírodě či při sportovních aktivitách.

    TIP: kočárek lze koupit i v setu s vaničkou a jiným příslušenstvím. Ušetřete💰 a nakupujte u nás za nejlepší ceny na trhu i se spoustou příslušenství ZDARMA 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉

    #thule #aktivni_zivotny_styl #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik