V tomto období sledujeme opravdu velký zájem o sportovní a cestovní kočárky. Radíte se, pomáháte si, orientujete se v nabídce. Tak se dnes zkusme mrknout na kočárek, který je oblíbený mezi maminkami a je i velkým dovolenkovým pomocníkem - Easywalker Jackey2 nebo Easywalker Jackey2 XL 😎.

    Slovo XL napovídá, že je určen pro vyšší rodiče od 170 cm, jinak mezi nimi zásadní rozdíl nenajdete, ledaže by vás na Jackey2 XL zaujaly průměrem o něco větší kola. Najdete jej zde 👉 https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024.

    Easywalker Jackey2 nebo Easywalker Jackey2 XL se od původních modelů Jackey a Jackey XL liší pouze novým prošívaným designem sedadel, jemným prodloužením celkové délky stříšek, ale hlavně zjednodušeným nastavováním a zapínáním 5 bodových bezpečnostních pásů.

    Proto, pokud chcete znát kočárky Jackey do puntíku, uvařte si kávu, čaj či letní drink a přečtěte si důkladnou recenzi naší kočárkové expertky Ludky 👉https://i.modrykonik.sk/recenze_easywalker_jackey. Je to recenze na starší model, nicméně jeho funkcionalita a vlastnosti jsou stejné a při rozhodování vám přinese klíčový pohled na tyto kočárky. Můžete si ho sice v prodejně i 10x vyzkoušet a pochytat, ale reálná zkušenost od někoho, kdo kočárek dlouhodoběji využíval je to, co může být pro vás nepostradatelnou pomůckou při konečném rozhodnutí 🙏.

    🎉 Navíc, stále trvá velká akce na sportovní a cestovní kočárky, ke kterým dostanete oblíbený batoh Mamaleto ZDARMA 🎁! A k tomu ještě na modely Easywalker Jackey2 a Easywalker Jackey2 XL dostanete i fusak a můžete si tak koupit oblíbené kočárky za nejlepší ceny na trhu! 👉 https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024.

    #letni_akce_kocarky_2024