modrykonik
    Zpráva byla změněna    22. črc 2024    

    Sportovní kočárek na tento týden? Náš oblíbenec v EXTRA SLEVĚ 😍👇

    Hledáte kočárek, který je vhodný jak pro cestování a časté přesuny autem, tak i jako pokračovací kočárek pro starší dítě na výlety? Moon Zac je odpovědí na vaše potřeby. Tento model kombinuje vše výše uvedené a ještě mnohem více ☝:

    🚙 Moon Zac je neuvěřitelně lehký a kompaktní, což z něj dělá ideálního společníka na cestování i každodenní procházky, s váhou pouhých 8,18 kg. Jednoduché skládání jednou rukou vám umožní kočárek rychle složit a uložit do kufru auta, nebo do menšího úložného prostoru.

    🌲 Kola kočárku Moon Zac jsou větší, dobře odpružená a připravená zvládnout i náročnější terény. Bez problémů projdou upravenými lesními cestičkami, městskými dlažebními kostkami či jinými nerovnostmi. Díky kvalitnímu odpružení poskytují hladkou a komfortní jízdu, která zaručuje vašemu dítěti pohodlí i na delších procházkách.

    👧 Jednou z hlavních výhod kočárku Moon Zac je jeho využitelnost od narození až do 3-4 let nebo maximálně do 22 kg váhy dítěte. To znamená, že si tento kočárek můžete užívat dlouhodobě bez potřeby častých výměn. Je navržen tak, aby rostl spolu s vaším dítětem, poskytoval mu pohodlí a bezpečnost v každém věku.

    🎉 Tady opravdu není nad čím přemýšlet. U nás v e-shopu jej koupíte navíc za skvělé ceny ještě i s batohem Mamaleto ZDARMA. Mrkněte na nabídku 👉 https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024 🎁.

    #letni_akce_kocarky_2024