S radostí vám představujeme první kočárek naší nové akce – španělského fešáka Jané Trider! 👉 https://i.modrykonik.cz/AKCE_kocarky_pro_aktivn...

    Tento model je ideálním společníkem pro aktivní rodiče, kteří hledají spolehlivý a pohodlný kočárek pro každodenní dobrodružství.

    🚀 Terénní: Jané Trider je stvořen k procházkám po jakémkoli terénu. Ať už jedete městskými ulicemi, lesními cestami nebo travnatými parky, tento kočárek to zvládne s lehkostí.
    👨‍👩‍👧 Pro středně vysoké rodiče: Kočárek je navržen s ohledem na pohodlí rodičů s výškou od 150 do 170 cm, takže se nemusíte obávat nepříjemného ohýbání nebo naopak zvedání rukojeti příliš vysoko.
    🛏️ Korýtkové sedátko: Komfort vašeho dítěte je na prvním místě. Jané Trider nabízí korýtkové sedátko, které zajišťuje ergonomickou polohu a podporu páteře během jízdy.
    🔧 Specificky tvarovaná konstrukce: Kočárek má jedinečně tvarovanou konstrukci, která poskytuje stabilitu a zároveň moderní a stylový vzhled.
    🌟 Nastavitelné odpružení: Pro maximální komfort dítěte i rodiče je kočárek vybaven nastavitelným odpružením, které si můžete přizpůsobit podle terénu, po kterém právě jedete.

    Navštivte náš e-shop a objevte výhody kočárku Jané Trider! Jako součást naší nové kočárkové akce dostanete ke každému nákupu i náš oblíbený batoh Mamaleto v barvě dle vašeho výběru.
    Vyberte si zde: https://i.modrykonik.cz/AKCE_kocarky_pro_aktivn... 🥳

    #janéTrider #spanelsky_fesak #aktivni_zivotni_styl #kocarky_pro_aktivni_rodice #thule #abcdesign #careterolima #batohmamaleto #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik