modrykonik
    Zpráva byla změněna    23. črc 2024    

    Měli jste už doma kočárek s nálepkou „hebedo“? 😬

    Pokud ano, tak určitě víte, že váha kočárku se odráží při každodenních činnostech. U sporťáků to platí dvojnásob. Dítě roste, s růstem přibývá i váha dítěte a kočárek, který jste si zkoušeli v prodejně se sice zdál lehounký, ale po čase se z něj stal velmi nepraktický pomocník. A možná takovou zkušenost nemáte a svůj vysněný sporťák si teprve vybíráte. Tak se podívejme, jaké jsou výhody lehkých a skladných kočárků, abyste se při kočárkování necítili jako celý den ve fitku 🏋️ :

    1. Lehké kočárky se snadno ovládají a manipulace s nimi je hračka. Jejich nízká hmotnost (vybírejte do 10 kg) zaručuje, že je můžete snadno zvednout, přenášet a naložit do auta bez námahy. Tato vlastnost se vám hodí i v případě, že cestujete veřejnou dopravou nebo kočárek zvedáte po schodech.

    2. Při častém přenášení kočárku vybírejte modely, které mají madlo nebo popruh pro přenos. Typickými jsou MoMi Estelle či Petite&Mars Cross.

    3. Moderní kočárky jsou navrženy tak, aby se daly rychle a jednoduše složit jednou rukou. Doporučujeme vyhledávat tento typ kočárků, pokud patříte mezi rodiče, kteří mají plné ruce starostí s dětmi a potřebují rychle složit kočárek, například při nastupování do auta nebo do autobusu.

    4. Pro aktivní rodiče, kteří rádi chodí na dlouhé procházky, návštěvy zoo, koupaliště či historická centra měst doporučujeme navíc vybírat modely s kvalitními koly a odpružením, které zvládnou i náročnější terény 🌳.

    Ke všem uvedeným kočárky obdržíte od nás i batoh Mamaleto ZDARMA, náhradní kočárek v případě reklamace a skvělé ceny. Těšíme se na váš nákup https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024 🎁 🙂

    #letna_akcia_kociky_2024