modrykonik
    Zpráva byla změněna    Dnes v 05:34    

    Ahojte, dámy 🙂 v naší akci najdete i špičkový kočárek Thule Urban Glide 3, kterému jsme s čistým svědomím dali nálepku „dokonalý kočárek pro aktivní rodiče“. Zde ho najdete 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉 za nejlepší cenu na trhu navíc nadupaný příslušenstvím ZDARMA. Pojďme si říct, proč je tak skvělý:

    - 🏃 Běh a sport: Ideální pro rodiče, kteří milují běh a sportovní aktivity. Tento kočárek je navržen tak, aby zvládl i náročnější pohyby – prošel velmi speciálním testovacím postupem, díky kterému splňuje přísná kritéria dle normy EN 1888-3 „Kočárek pro sportovní aktivity“.
    - 📏 Vyšší rodiče od 170 cm: Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť a nastavitelná výška dělají tento kočárek ideálním pro vyšší rodiče.
    - 🌟 Popularita značky: Thule je značka známá pro svou kvalitu a spolehlivost, oblíbená mezi aktivními rodiči po celém světě.
    - 🔧 Lehký a odolný hliníkový rám: Poskytuje skvělou kombinaci nízké hmotnosti a vysoké odolnosti, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou manipulaci.
    - 🛑 Ojedinělá ruční brzda: Tento kočárek je vybaven ruční brzdou, která je vhodná pro praváky i leváky, čímž zvyšuje bezpečnost a pohodlí při jízdě.
    - ✋ Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť: Zajišťuje pohodlné a přirozené držení, čímž snižuje únavu na delších procházkách nebo běhu.
    - 🚶 Dá se táhnout za sebou: Praktická funkce, která umožňuje kočárek jednoduše táhnout za sebou, což je skvělé například při přesunech přes letiště nebo nákupní centra (viz foto v popisu).

    Využijte naší nabídku a zažijte nezapomenutelná dobrodružství! Nakupujte zde 👉👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉

    #aktivni_zivotni_styl #kocarky_pro_aktivni_rodice #thule #abcdesign #careterolima #janetrider #batohmamaleto #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik