modrykonik
2. srp 2024
57 

Jak vybrat kočárek pro aktivní rodiče 🤸

Pokud patříte mezi aktivní rodiče, kteří rádi tráví čas venku, případně při venkovních sportovních aktivitách a chcete, aby vaše dítě bylo součástí těchto aktivit, výběr správného kočárku je klíčový. Zde je několik faktorů, které byste měli zvážit při výběru kočárku pro aktivní kočárkování:

1. Typ terénu

Při výběru kočárku si promyslete, po jakém terénu budete nejčastěji jezdit. Pokud plánujete procházky po různých površích – od městských stezek po lesní cesty – vyberte si kočárek s velkými, odolnými koly a dobrým odpružením. Kočárky s pneumatikami plněnými gelem nebo pěnou jsou skvělou volbou, neboť kombinují pohodlí a minimální údržbu.

Zdroj fotografií: DALL-e

Zdroj fotografií: DALL-e

Caretero Lima

2. Odpružení

Aktivní rodiče často jezdí po nerovných terénech, kde je kvalitní odpružení nevyhnutelné. Dobré odpružení zajistí hladkou jízdu pro vaše dítě, bez ohledu na to, po jakém povrchu jedete. Hledejte kočárky s nastavitelným odpružením, které umožňuje přizpůsobit jízdu podle aktuálních podmínek.

Jané Trider

3. Skladnost a hmotnost

Pokud často cestujete nebo potřebujete kočárek pravidelně skládat, je důležité vybrat model, který je lehký a jednoduše skladný. Kočárky, které lze snadno složit jednou rukou, jsou praktické a šetří čas. Zkontrolujte také rozměry složeného kočárku, aby se vešel do kufru vašeho auta.

4. Komfort pro rodiče

Ergonomický design a nastavitelná rukojeť jsou důležité pro pohodlí rodičů. Kočárek by měl být pohodlný pro tlačení pro rodiče různých výšek. Zkontrolujte, zda má rukojeť nastavitelnou výšku, aby se přizpůsobila vaší postavě.

Thule Urban Glide 3

5. Bezpečnost

Bezpečnost je vždy na prvním místě. Ujistěte se, že kočárek je pro danou aktivitu schválen. Přestože i tříkolový kočárek vypadá dynamicky nebo má v názvu slovo jako„Sport“,„Run“ nebo podobně, nemusí to nutně znamenat, že je dostatečně bezpečný pro procházky v terénu, jogging nebo bruslení. Kočárek musí pro to projít velmi speciálním testovacím postupem a splňovat přísná kritéria podle normy EN 1888-3„Kočárek pro sportovní aktivity“.

Norma EN 1888-3 „Kočík pre športové aktivity“

Thule Urban Glide 3

ABC Design Salsa Run

Doporučené modely

Mezi kočárky, které splňují tato kritéria, patří například značky Thule, ABC Design, Jané Trider i Caretero Lima. Tyto modely nabízejí výbornou kvalitu, odolnost a funkce přizpůsobené potřebám aktivních rodičů.

Udělejte si čas na prozkoumání různých možností a vyberte si kočárek, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a životnímu stylu. Navštivte náš eshop, kde vám rádi pomůžeme s výběrem toho nejlepšího kočárku pro vaše aktivní rodinné chvíle! 💫 A Díky naší nové kočárkové akci získáte náš oblíbený batoh Mamaleto v barvě podle vašeho výběru zde https://i.modrykonik.cz/kocarky_pro_aktivni_rodice_AKCE 💫 

#thule#abcdesign#janetrider
#kocarky_pro_aktivni_rodice

Začni psát komentář...

Odešli