modrykonik
23. srp 2024
979 

Jak motivovat partnera, aby se přidal k aktivnímu kočárkování

Takže, konečně jste našli ten pravý kočárek na aktivní kočárkování, těšíte se na nová dobrodružství s vaším prckem… a váš partner? No, raději by zůstal doma a procházky nechal na vás. Ale nezoufejte! Tady je pár tipů, jak ho nenápadně, ale úspěšně, proměnit v nadšeného sportovního rodiče – a to vše s humorem a láskou.

1. Začněte nenápadně

Nepotřebujete ho hned posílat na maraton s kočárkem. Navrhněte malou procházku do parku. Možná to začne slovy:„Miláčku, pojďme se jen trochu nadýchat čerstvého vzduchu.“ Dříve než se nadějete, budete společně překonávat kopce a překážky(v reálném životě i v parku).

2. Vytvořte z toho rodinnou záležitost

Proměňte kočárkování na dobrodružství pro celou rodinu!„Jo, rodinko, pojďme zjistit, kdo najde nejlepší skrytou lavičku v parku!“ Pokud máte starší děti, nechte je, ať si vezmou kola nebo koloběžky. A najednou - hurá! – máte sportovní výpravu.

3. Technika jako záchrana

Pokud váš partner miluje technické vychytávky, navrhněte sledování výkonu přes smart hodinky nebo fit aplikaci.„Zlato, víš, kolik kroků jsme dnes ušli? A kolik kalorií jsme spálili? Toto je náš nový rekord!“ Uvidíte, jak rychle se to stane jejich oblíbenou zábavou.

4. Společné cíle a odměny

Nastavte si společné cíle, kterých budete postupně dosahovat. Může to být například zvládnutí určité trasy nebo počet kilometrů za týden. Po dosažení cíle se odměňte – společně strávený večer, masáž nebo návštěva oblíbené restaurace mohou být skvělou motivací. Společné cíle vás sblíží a ty odměny se také nebudou dát odmítnout.

5. Mluvte o tom

Řekněte mu, jak skvěle se po společné procházce cítíte a jak se smích z těch malých„prohřešků“ stal vaší novou terapií.„Pamatuješ, když jsme omylem zabočili na tu bláznivou cestičku? To byla legrace!“

6. Nebuďte na něj tvrdí

Každý potřebuje čas, aby si na nové aktivity zvykl. Klidně mu nechte jeho tempo – důležité je, aby se aktivní kočárkování stalo zábavným rituálem, na který se bude těšit. A co je lepší než procházky s láskou a smíchem?

Aktivní kočárkování může být úžasná zábava pro celou rodinu – zdravá dávka pohybu, smíchu a objevování nových míst. A s trochou humoru a trpělivosti se do toho zapojí i váš partner, i kdyby si to zpočátku nemyslel. Připravte se na kopec společných zážitků!

💙 A pokud svůj kočárek pro aktivní životní styl ještě nemáte, tak vybírejte v našem e-shopu za nejlepší ceny na trhu  https://i.modrykonik.cz/AKCE_kocarky_pro_aktivni_rodice 😍

#aktivni_zivotni_styl#kocarky_pro_aktivni_rodice#thule#abcdesign#careterolima#janetrider#batohmamaleto#nejlepsi_ceny#eshop_modrykonik

23. srp 2024

Za pouzivani vyrazu jako “kočárkování” “svatbujeme” “karbenátek” a “mražák” musi byt specialni oddeleni v pekle.

6. zář 2024

Začni psát komentář...

Odešli