mladamamazbudejc
14. zář 2019
380 

Naše zkušenosti s kosmetikou Baby Dove

Ahoj jsem pětadvacetiletá maminka Klára a společně s mojí dcerkou dvacetiměsíční Emmičkou jsme ani nedoufaly, že bychom mohly být vybrané k testování, ale konečně se poštěstilo 🙂.

Od narození jsme vyzkoušely několik značek dětské kosmetiky, ale žádná nebyla taková, že bych z ní byla úplně paf. Docela mě mrzí, že jsem na Dove nenarazily už od narození.

Testovaly jsme poctivě, jen vždycky nebyl po ruce mobil, abych vše zdokumentovala a přidávala v půběhu. Tak to teď vezmeme po jednom hezky popořadě.

  • VLHČENÉ UBROUSKY

Pro nás pomocník, kterého používáme každý den, celý den na cokoliv. Co mě, ale velice mile překvapilo bylo, že vytáhnete skutečně jen jeden a ne dalších sto, které pak zastrkáváte zpět. Ubrousky jsou jemné a vlhké akorát (ne jako některé, při jejichž používání jste sice čistí, ale zato mokří). Já si je od Emmy půjčuju a odličuju se s nima. Takže za nás prošly.

  • MYCÍ GELY

Nejvíce oceňuji pumpičku, protože u nás máme období "já sama", takže si Emma nevylije celou lahvičku do vody a já pak nemusím odpěňovat celou koupelnu. Krásně voňavé (ano i ten neparfemovaný mi čímsi voní), pění akorát, nepálí v očích. Za nás paráda.

  • KRÉM NA TĚLO

Boží, skvělej , nejvoňavější, krásně se vstřebává. Mažu se s ním taky, takže budeme muset udělat zásoby. Myslám, že víc už není potřeba psát 🙂

  • KRÉM NA OPRUZENINY

I když jsem si myslela, že nám se opruzeniny už vyhnou, když má Emma plenky jen na noc, tak opak byl pravdou. Bylo holt pár horkých nocí, takže jsme řádně mohly vyzkoušet i krém na opruzeniny. Poctivě jsme několikrát denně mazaly a hned bylo po problému. Hezky voní, krásně se roztírá, namá takovou tu hutnou konzitenci. 

ZÁVĚREM

S kosmetikou Baby Dove jsme byly moc spokojené a krásně voňavé, takže máme nového favorita v dětské kosmetice a ubrousky už jiné než Dove nekupuji. Nemíním se totiž rozčilovat, když vytáhnu skoro celý balík najednou. Takže koníku moc děkujeme, že jsme mohly být součástí testování <3

 #test_babydove2 #recenze #test_babydove

Začni psát komentář...

Odešli