55 / 157
    kalhotková plena Tots Bots - Flexi tot - velikost 1 - 3,5 - 8 kg
    mina_
    autor

    Máme jen jeden kousek, ale je fantastická, máme velikost 1, ale přijde mi hodně veliká, vydrží určitě déle než do 8 kg, Tomík má teď 7,5 kg a plenku bychom málem i křížili v pase, pokud by to šlo. Velmi savá a sametově heboučká, vkládačka je na patentky, takže to trochu urychluje schnutí. Svrchní materiál je bomba, plenka není z vnějšku nacucaná a nevzlíná tak vlhkost do lemů svrchňáčků, rádi ji používáme na noc.

    info od výrobce:
    Flexitot je nová "vlajková loď" mezi plenkami od Tots Bots.
    Plenka je velmi štíhle střižená, je ušita z materiálů technologií ActiFlex, které mají multidimenzionální pružnost, takže vždy skvěle sedne.
    Vnitřek pleny je z jemného bambusového veluru, kterrý zůstává i při dlouhodobém používání stále krásně měkký i při praní ve tvrdé vodě.
    Savé jádro je z měkkého a "žíznivého" mikrofroté.
    Vnější část pleny je z polyesteru, udržuje vlhkost uvnitř jádra. Nicméně jsou potřeba svrchní kalhotky - doporučujeme flexiwrap!
    Zapínání je na suchý zip. Po použití nezpomeňte suché zipy "zaklapnout" k sobě (mají protilepítko, podobně jako jednorázové pleny), aby se do nich při praní nenachytaly nitky a smetíčka.
    Plenka schne při stejné savosti o něco rychleji, než populární Bamboozles.
    Velmi příjemná plenka od TotsBots! Jedna z nejměkčích na trhu.

    22. led 2013