Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahoj holky, jdu si pro radu. Na jaře se kolem našeho domu začala potulovat kočička, která přes léto porodila dvě teď cca 3 m stará koťata, a před třemi týdny dalších šest. Bylo mi jich strašně líto a začala to řešit (přes obec). Minulý týden si pro ně přijel pán z útulku, jenže měl místo jen pro tu kočičí maminku a šest nejmenších. Kapacita útulku praská ve švech, mají i pořadníky na další kočky. Takže nám tu zůstala dvě vyděšená odrostlejší koťata…Pán z odchytovky mi na ně půjčil klec s tím, ať je zkusím nabízet po známých, atd., že na tak hezká koťata někdo určitě bude slyšet. Nabízela jsem, zkoušela ještě další dva místní útulky (České Budějovice), ale zatím nic 😖
    Já sama kočky miluju, mám doma tři původně taky z ulice. Ale o tyhle se starat teď prostě nemůžu, jsem hodně rizikově těhotná.
    Neporadil by mi prosím někdo, kam se mám ještě obrátit??? Případně nechtěl by je někdo z Vás? 😅 Jsou fakt moc hezký, vzorně používají záchod, dobře baští - jen jsou dost plašší. Zrzavé kotě (spíš asi kocourek) je podstatně kontaktnější, rád se nechá podrbat, apod. Šedé kotě se hodně bojí a syčí.
    Je mi jich moc líto, zasloužili by si podstatně lepší podmínky, než které jim teď můžu já dát…

    (2 fotky)

    #tohle_musis_mit
    Tak, cosi budem...je to podivná sestavička, tahle trojice 🙂 Ale nedám na ni dopustit.
    Při rozjezdu kojení byl krém Babylove Mama Brustwarzen-salbe bezkonkurenčně NEJ (a to i cenově), jen díky němu držely moje bradavky pohromadě.
    Na rozpraskané paty mého manžela (dobře, tak i na moje) nemá pilník/ škrabka Balea konkurenci, a to i proti velmi drahé konkurenci slibující třeba diamantový brus. Stačí večer nohy pořádně namočit, pak použít pilník, nohy následně silně promazat, natáhnout silné ponožky - a ráno se radovat z pat jako miminko.
    A sáčky na bioodpad Profissimo vydrží i hodně mokrý odpad, při manipulaci se netrhají a zároveň se později 100% rozloží. Mám je v koši na bioodpad a díky nim odpadá “kydání” bordýlku z kbelíku. Takhle pak jen čapnu pytlík za uši - a šup s ním do biopopelnice.

    #inspirujici_soutez_joie
    Naše holčička je ještě maličká (10 týdnů), takže v tomhle ohledu u nás vede hrací deka s hrazdičkou - a na ní pasení koníků nebo první pokusy o otáčení. Jako dozor je ale vždy přítomen náš kocour...

    #domaspepco
    Jsem doma s dvouměsíčním miminkem. Když se zrovna nevěnuji mimču, snažím se trochu vylepšit domácnost. Teď zrovna reorganizuji spíž pomocí Pepco krabic. Před samotnou realizací je ale potřeba se posilnit kojícím čajem z Pepco hrnečku a perník od mamky z Pepco talíře 🙂

    #pepco_je_domov

    Dekorací z Pepca máme spoustu, tady na fotce jsou to hrnky, skleněné lucerničky, vázy a prostírání 🙂
    Ještě se mi nestalo, abych z toho obchodu odešla bez dalšího přírůstku 🙈😉