Těsto:200 ml plnotučného jogurtu (Holandie)1 vejce50 g třtinového cukru120 g hladké celozrnné špaldové moukyšpetka soli2 lžičky prášku do pečiva600 g nastrouhaných jablíček (bez šťávy)50 g pomletých vlašských ořechů2 hrsti sušených rozinek
na posypku:50 g másla35 g hladké celozrnné špaldové mouky35 g třtinového cukru40 g jemných ovesných vločekšpetka solilžička skořice
Těsto:
200 ml plnotučného jogurtu (Holandie)
1 vejce
50 g třtinového cukru
120 g hladké celozrnné špaldové mouky
špetka soli
2 lžičky prášku do pečiva
600 g nastrouhaných jablíček (bez šťávy)
50 g pomletých vlašských ořechů
2 hrsti sušených rozinek
na posypku:
50 g másla
35 g hladké celozrnné špaldové mouky
35 g třtinového cukru
40 g jemných ovesných vloček
špetka soli
lžička skořice