mazeret
6. srp 2019
721

Recenze: NUK dudlík space & NUK magic cup

Ano, opožděně, ale přece 🙂

S Josefinou jsme dostali na testování dudlík space & učící hrníček magic cup. Josefince byl nedávno rok, dudlík používá na spaní a na uklidnění, prostě je dudlíková. Co se týká pití, tak s tím hodně bojuje. Kojím jí ráno po probuzení, před spaním a během noci. Přes den se stává, že odmítá pít vodu, tak jí nakojím, aby nebyla vyprahlá. Všemožné lahvičky a učící hrnečky od všech možných značek mám doma nakoupené a zkoušíme.

NUK DUDLÍK SPACE

Tak tím jsem naprosto nadšená! I když má dudlík celou noc, není ráno otlačená. Opravdu suprově splňuje to, co se uvádí na obalu.

Dudlíky NUK jsem preferovala od začátku, ale tyto space dudlíky jsou absolutně TOP. Píše se, že mají vylepšený tvar ve tvaru bradavky - to posoudit nemohu 😀 Ale každopádně Josefina ho hned akceptovala.

Jediné co mi chybí, je nějaký pěkný řetízek. Bohužel ty plastové NUK se mi nelíbí a tím pak hyzdí pěkný design Space dudlíků.

NUK magic cup

Tady bohužel takové nadšení nesdílím. Respektive to nesdílí Josefinka 😀 Systém mi přijde naprosto geniální a sama bych takovou lahvičku používala třeba na kolo nebo sport. Ale Josefina na to ani za 3 týdny nepřišla, snažila se, napodobovala mě, ale nešlo já to. Za dobu testování se každopádně v pití zlepšila, klasický učící hrneček vzala na milost. Každopádně bych ještě ráda pochválila,  že se neskládá z milionu částí, takže se snadno mije.

Takže Magic cup nespěl, ale možná ještě přijde na řadu.

Děkuju za důvěru při zaslání NUK produktů.

#nuk #recenze #test_nuk #dudlik #pitnyrezim

#zkusenosti_nuk