ovšem, toto by chtělo recept... 🙂 prosííííííííííím...
@peggy_5 To je straaaašně jednoduchý 😀 Koupíte krabici Cheesecake od Dr. Oetkera a upečete dle návodu na krabici 😀DD Pár tipů: 1)peču déle než je psáno na krabici, 2)do trouby dám na spodní příčku hluboký plech s vodou stačí tak 1-2 cm ( voda se pak odpařuje a cheesecake je takový vláčnější) a 3)nejdříve si asi tak na 10 min předpeču ten korpus, pak tam naleju tu tvarohovou hmotu a peču dále dohromady - nic si nedělějte z toho, že vám ty strany trochu spadnou, malou lžičkou je zas trochu vymačkám nahoru a korpus "poupravím" když je to třeba.
Nejlepší je mít čerstvé ovoce - podle vaší chuti - tady jsem ale musela použít bohužel kompotované borůvky - šťávu z nich jsem použila na želatinu - kupuji červenou (také Dr. Oetker) 1-2 pytlíčky podle toho, jak moc chcete mít utopené to ovoce. Nakonec jsem to jen ozdobila lístečky máty.
Za ten polotovar se sice trochu stydím, ovšem péct s našim prckem je nadlidský výkon a Dr. Oetker je vyzkoušen a všemi velmi chválen... Tak dobrou chuť všem!
óó, tak do toho bych se dala hned 😵
a tu mátu bych sezobala, jak holubička 😀 😀
no, každopádně, kdybych přišla k tobě jakože do cukrárny, dala bych si tenhle 😀 mě totiž poslední rok nějak moc chutnají lesní plody 😀 😵
to je teda sprostý dělat takový chutě tlustejm lidem 😀 😀