Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Krásný pátek přeji 🙂 poprosím o tipy na oblečení vyrobene v Česku. Klidně tipy z fleru nebo instagramu. Líbí se mi například Black Moun., ale hledám víc. Děkuji.

    zdravím všechny 🙂 můžete mi prosím poradit? Mám autosedačku G-Mini GL 2018 a zajímalo by mne zda to bílé uvnitř je novorozenecká vložka a můžu to v klidu vyndat a používat 🙂 díky moc!

    Krásné odpoledne všem 🙂 dáte mi prosím tipy co jste kupovali dětem k PRVNÍM NAROZENINÁM? Hrňte to na mě 🙂) děkuji moc!

    Ty děti opravdu mají vnitřní radar :D 5m miminko uspáno ve 21:00. Většinou vydrží spinkat třeba do 2 ráno 🙂 nikdy se nestalo, ze by se vzbudila dřív s brekem a ležela s manželem v posteli. No a tak si poprvé od porodu natočim vanu, zapalim svíčky a otevřu frisco. S pocitem totální blaženosti ulehnu do vany, vezmu si časopis a do vteřiny slyšim totální jekot, brekot a vztekot. Dělam, že neslyším 🙂 sem teď jen já. No ale jelikož sem se nezamkla, tak přiběhl hysterický manžel a už tu zase uspavám spokojené miminko. Tak třeba zase za půl roku dostanu nápad 🙂

    Zdravím 🙂 měla bych dotaz. Dostala jsem olej na masáž hráze od firmy Saloos. Na gynekologii mi kvůli určitým problém nebylo používání doporučeno a tak bych se chtěla zeptat jestli nemá i jiné využití? Třeba na břicho, kůži? Nebo je tam něco specialního? Děkuji za odpověď.

    Zdravím všechny 🙂 neporadíte mi prosím co s perníčky, které jsou příliš měkké? Měla sem u nich jablko sotva půl dne a jsou prostě extrémně měkké :/ děkuji moc!