martinabk
25. led 2011

Červená krev ve stolici prosím poradit

Maminky, máte některá zkušenost s jasně červenou krví a hlenem ve stolici?My máme dnes 15 týdnů. Před týdnem očkování na rotaviry,synflorix a hexa. Od čtvrtka trošku hlenů a v sobotu i jasně červená krev. V sobotu jsme byli na pohotovsti, udělali nám ultrazvuk břicha a že máme dále sledovat, jinak je prý malá v pořádku. Celou dobu je usměvavá, nepláče a hraje si. V neděli a pondělí už to měla jen ve dvou stoličkách trošku červených nitek a hleník. Dnes, ale v plínce jen hleník a krev.....je pravda, že kaká po každém kojení a dost tlačí. Moc děkuji za radu, protože naše MUDr už dnes není...:o((...

Ahojky pracuju na detske chirurg.JIPce, teda toho casu na MD, ale jasne cervena krev znamena, ze to krvaci jakoby ted, tedy ne z horni casti traviciho traktu ale z dolni, takze strivka ev. konecnik. Davate rektalni rourku na prdeni? Pokud ano, mohlo by to byt ono, podrazdi se to a je to tam. Kojis?? Pokud ano muze to byt alergie na mlicko...v praci to delame tak, ze kojici maminky MUSI na cas vyloucit cokoliv v cem je mliko. Teda mleko samotne, jogurty, syry, tvarohy, apod. prot. deti do nejakyho veku mlicko nemsi a nektery jsou tak citlivy, ze to i z Tveho mlicka citi. A pokud nekojis, tak je fakt mozny, ze je to tim tlacenim. Ev. ji zkus pomoct, aby nemusela prave tak tlacit. Tzn. pred papanim cvicit nozickama a pritahovat je k brisku, aby se ji nastartovala peristaltika, nosit ji na tygrika, at hodne lezi na brisku, to taky pomaha....Jinak nevim co bych poradila.....ale urcite se neplas, jestli jsou to jen nitecky, je to vcelku v klidu. A az tam bude Vase MUDra tak se tam stavte.

25. led 2011

Ahojky, náš prcek už má sice dva roky, ale setkala jsem se s tím před Vánoci. Měl také ve stolici krev. Ale on zrovna v tu dobu měl stolici hrozně hrubou a tuhou. Kolikrát to nemohl vytlačit. Tak jsem hnedka volala MUDr a ta mi řekla, že můžeme být v klidu. Pokud je krev jen po vršku a není smíchaná se stolicí, tak je to v pořádku. Zadeček po vrchu a trošku uvnitř jsem mu pravidelně promazávala a přestalo to. Hlavně ať malá hodně pije.

25. led 2011

Ahoj, máme s krví ve stolici taky zkušenosti. U našeho Ondráška to bylo někdy ve 3 měsících, nejdříve hlen, pak se k tomu přidaly i nitky krve. Samozřejmě jsem taky plašila, ale Dr. udělal jen výtěr a ten byl negativní. A protože jsem kojila (a kojím stále), tak jsem striktně vyloučila mléčné výrobky ze svého jídelníčku, hlavně jogurtové nápoje, které v té době u mě "jely" a samo se to upravilo. Teď už to všechno jím normálně a asi to chtělo čas, než si to malé tělíčko na tu "přenesenou" bílkovinu kravského mléka zvyklo. A to mi ani neřekl doktor, že to může být alergie na bílkovinu krav. mléka, ale vyčetla jsem to právě na MK. Od té doby se to neopakovalo. Držím palce!

25. led 2011

Moc děkuji za rady...já plně kojím a mléčné výrobky jsem vyloučila už v neděli....ona tu stoličku má řídší, ale vždycky to z ní vystřelí a pak tam má tu krev....snad se to brzo spraví a ještě jednou moc děkuji za rady

25. led 2011

Začni psát komentář...

Odešli