markyvins
23. čer 2018
453 

Recenze testování lahvičky a dudlíků značky Lovi

V rámci testování jsem zkusila štěstí a se svou malou milovanou dcerkou jsem se přihlásila. Jaké překvapení, když mi přišla zpráva, že nás vybrali ❤️. Pak už jsem jen očekávala balíček. Přišel pečlivě zabalený. Obsah byl malá lahvička - samosterilizační a dva dudlíky s klipem. Designově moc hezké provedení. Vrhla jsem se rovnou do testování dudlíků a vyvařila je. Naše Vikča nebyla do té doby zvyklá, že by měla mít “uměláka” (pracovní název pro dudlík) v pusince. Samozřejmě jsem vyzkoušela jiné konkurenční značky (Nuk, Avent, Mam) a tak drochu degradovala, že už do dudlíků investovat nebudu. Vikča vzala dudlík okamžitě na milost a stal se jejím parťákem na cesty (v kočárku i autem), při usínání, při nešvarech jako je očkování apod.

Tvarově jsou velmi propracované a výhodou je oboustranné použití, takže není potřeba řešit jak mám dudlík do pusinky přijít. Takže za mě top dudlík 🙂. 

Klip zatím využíváme v autosedačce, abych ho nemusela někde lovit zapadlý a nebo v kočárku. 

Co se týče lahvičky, tak na ni přišla řada ve vedrech. Vikča je plně kojené miminko pro upřesnění. Důkladně jsem prostudovala návod na sterilizaci v mikrovlnce a vrhla se na to. Vikča dostala vodu a krásně se přisála hned napoprvé jako k prsu. Savička je tak akorát do pusinky a antikolikový systém funguje na jedničku.

Lahvička bude tedy parťákem v teplých dnech. Krásně se dá držet v ruce a vzhledově vypadá také dobře. Obsluhu zvládnul i můj dvoleťák Pája a Vikče doplňoval pitný režim. 

Za mě dudlíky a lahvička fungují skvěle a jinou značku už nechci. Máme již dokoupeny dudlíky svítící s ovečkou. Děkujeme za možnost testování, saše spokojená Vikča a maminka Markéta.

#recenze #test_lovi

Začni psát komentář...

Odešli