marketa128
17. lis 2019
355 

S kosmetikou Mustela suchá pokožka nám starosti nedělá

Jako každý večer, kdy už celá rodina spí a já mám chvilku pro sebe, jdu si pročíst novinky na Modrého koníka a tam mě vykoukne nové upozornění o možnosti testování francouzské kosmetiky Mustela. Pomyslím si, že to je skvělá zpráva, jelikož nám stávající kosmetika pomalu ale jistě začala docházet a četla jsem dále. Dozvěděla jsem se, že se jedná o produktovou řadu pro suchou pokožku, což ve mně můj zájem znásobilo, jelikož náš Mišák má od narození na určitých místech velmi suchou pokožku. Svou radost, když jsem se dozvěděla, že jsme byli vybráni asi ani nemusím popisovat.

Když k nám balíček s kosmetikou dorazil udělali jsme jednu rychlou propagační fotografii do závěrečné recenze a už jsem se těšila až si přivoním, vyzkouším konzistenci, proběhne první koupel a náš večerní rituál. Jak je zřejmé z fotografie Mišák měl tu čest, jako první nejenom přivonět ale i ochutnat. Nyní ale k jednotlivým produktům.

Olej do koupele na suchou pokožku

Po přísadách do koupele jsem začínala pokukovat a jsem ráda, že byl v rámci balíčku jeden tento produkt obsažen. Olej se krásně ve vodě rozpouští, zanechává pokožku hezky jemnou a pro radost našeho malého nezbedy i lehce pění, což je samozřejmě velká legrace. Sama jsem produkt vyzkoušela a velmi mile mě překvapilo, jak pokožka po koupeli příjemně a dlouho voněla. Jelikož olej i pokožku čistí a lze ho využít, jako sprchový gel, vzali jsme ho s sebou na výlet, kde byla k dispozici pouze sprcha.

Vyživující tělové mléko obohacené o cold cream na suchou pokožku

Když jsem poprvé přičichla k vůni tohoto krému, zdála se mi býti dosti výrazná pro dítě, jelikož jsem byla zvyklá na jemnější vůně, nicméně mně se zamlouvala. Mléko má skvělou konzistenci a výborně se vstřebává. Mažeme poctivě a v nejproblémovějších místech, jako jsou paže a oblast kolem kolínek jsou viditelné první výsledky v podobě jemnější pokožky. Jak říká náš doktor: „Promazávat, promazávat, promazávat...“

Vyživující tyčinka obohacená o cold cream na suchou pokožku

Bydlíme na horách, kde často fouká a první mrazíky máme taky za sebou. Když je potřeba brzy ráno vyrazit k lékaři či za jiným účelem do města, skvěle nám poslouží tato vyživující tyčinka, která má praktické balení díky, kterému vždy snadno a rychle ochranou vrstvu nanesu na rty a tváře našeho Mišáka.

Krém proti opruzeninám při přebalování

Krém s brum, brum, jak neustále slýchávám, když jdeme přebalovat. Náš syn od narození nějak extra na opruzeniny netrpěl, a i změnu plen vždy nesl velmi dobře. Občas se nějaké začervenání objevilo ale spíše v období nachlazení. Nicméně během testování se Mišákovi v oblasti třísel, kde spočívá na pokožce stahovací část jednorázové plenky objevilo podráždění, které po namazání krémem bylo do rána pryč.

Produktová řada značky Mustela pro suchou pokožku nás velmi zaujala a jsem ráda, že jsme měli možnost ji vyzkoušet. Řekla bych, že jí zůstaneme věrni a se suchou pokožkou konečně zatočíme.

Děkujeme MK

Markéta a Mišák

#recenze #test_mustela2 

Začni psát komentář...

Odešli