malenka3
30. bře 2021
3091 

Doplnění k recenzi Snuggs - menstruační kalhotky z dm Selena Care

Slíbila jsem doplnit svoji recenzi, tak slib plním. Zkusila jsem doplnit své trio Snuggs o jedny menstruační kalhotky z drogerie #dm . Kupovala jsem je na prodejně, takže verze Classic velikosti M. Při té příležitosti jsem si všimla, že už i v dm drogerii se dají koupit Snuggs. 

Pokud budu tentokrát stručná (pro podrobnou recenzi Snuggs koukněte na můj poslední článek), musím objektivně uznat, že jsou s kvalitou Snuggs na první pohled a krátkou uživatelskou zkušenost opravdu srovnatelné a plně konkurence schopné. Nemám moc šanci jim něco opravdu vytknout, jednotlivé dílčí parametry hodnocení u Snuggs jsou opravdu  srovnatelné. 

Kalhotky z dm vydržely nejsilnější dny menstruace, neproteklo nic. Navzdory některým recenzím opravdu nešustí, není to žádný igelit. Střihově mi přijdou velmi podobné Snuggs, v té verzi Classic mají kolem pasu hezkou  krajku, na to já si ale nepotrpím a do budoucna bych se bála, že se vytahá. Při přímém porovnání se Snuggs (mám klasický střih i bikiny) mi přijdou ty z dm trošku "bombarďákovější", přijdou mi víc jako ty silnější Snuggs na noc. Protože preferuji bikiny střih, tak Snuggs jednoznačně vedou. Ale až dnes jsem po prohlednutí webu dm zjistila, že i Selena Care mají řadu střihů a bohužel většinu z nich prodávají jen on-line. Takže dost možná mít jiný střih, tak bych tuto výtku nepsala.

Co mají kalhotky z dm jednoznačně lepší, je šev té savé části, která je i trošičku delší - u Snuggs cítím ten šev na zadku, zvyknu si  na to, ale první dojem je nepříjemný, u Selena Care to není žádný problém, šev je menší.  

Pokud bych se měla rozhodovat mezi Snuggs za plnou cenu (tedy kolem 800 až 900 Kč) a kalhotkami z dm za necelých 500, můžu s čistým svědomím doporučit ty z dm. Protože mám v plánu koupit další kalhotky pro střídání a se slevami se dostanu i u Snuggs na cenu kolem 500, zůstanu jim věrná, protože subjektivně víc věřím jejich technologii, pořád na kalhotkách pracují, beru je jako průkopníky. Ale objektivně jsem ani u Selena Care neměla pocit, že by málo sály, nebo že by po více hodinách zapáchaly). Navíc Snuggs mají pro mě zajímavější střihy a teď i výběr barev. Ale pro ty, které váháte, kalhotky z dm jsou jistě vhodnou  volbou, když nechcete investovat více peněz a chcete to třeba jen zkusit. A dost možná u té značky zůstanete, protože svoji  kvalitu opravdu mají.

Pro ty, co budou hledat tu Snuggs recenzi, odkaz zde: https://www.modrykonik.cz/blog/malenka3/article/snuggs-moje-recenze-xma4ul/

Moc děkuji za recenzi,

30. bře 2021

Mam Seleny a protoze jsem byla spokojena, tak jsem si koupila druhe a ty mi prijdou jine nez prvni - lepsi material i strih. U tech prvnich bych klidne verila, ze mohly nekomu prijit, ze susti.

30. bře 2021

Rikam to taky. Dm me prekvapily a ja doporucuju taky z dm nez snuggs. Snuggs kus vytahaneho draheho hadru.

30. bře 2021

@kakba já to nemohu tedy potvrdit, Snuggs mám troje, prané už několikrát a vytahaným drahým hadrem bych je nenazvala. Ale mají za sebou druhý cyklus, koupené teď, takže nevím, kterou sérii si zrovna koupila. ono to bude hodně podobné, jako píše
@magalla , dělají pořád novější a novější a je dost možné, že každá mluvíme o jiné "sérii".

30. bře 2021
apacheee
AMBASADORKA

Moc díky, já jsem se Snuggs tak spokojená, že se mi ani nechce zkoušet jiné, ale já ty z #dm prostě budu fakt muset zkusit 😁

30. bře 2021

@malenka3 Mám Snuggs i DM. Upřímně - příjemnější materiál mají ty první. A s tím souvisí pak i opotřebení - ty DM jsou s používáním drsnější a začaly se ve švech třepit.

@apacheee Nic ve zlém 🙂

Za sebe - doporučuji kombinovat obě / tři značky, případně nakupovat s časovým odstupem.

31. bře 2021
apacheee
AMBASADORKA

@malenka3 já Snuggs používám už asi půl roku a řekla bych, že jsou pořád stejné. Jediná změna je, že se malinko "potrhaly" ty bílé nápisy uvnitř, což ničemu nevadí.

31. bře 2021

@apacheee mě u jedněch kalhotek ty nápisy teda brutálně škrábou. Nejdřív se totiž jen potrhaly, teď už se loupou. Nenapadá tě, jak to úplně odstranit?

31. bře 2021
apacheee
AMBASADORKA

@gracinka7 nezkoušela jsi náhodou seškrábat nehtem? Já to takhle odstranila z jednoho trička

31. bře 2021

@apacheee malililinko, ale uvítala bych jednodušší způsob.

31. bře 2021

Děkuji za recenzi. Právě se snažím vyřešit jak to budu delavat v práci...když musím co 2h měnit ten nejsilnější tampon 😲 ...a kalhotky by byly asi bezva pojistka.

10. čer 2021

@malenka3 Můžu se, prosím, zeptat? Koupila jsem je dceři na vánoce a používá první měsíc. Má jich málo, musím ještě dokoupit, ale než se tak stane...někde jsem slyšela, že se nesmí dávat sušit na topení, ale musí se pověsit, je to pravda? A smím je hodit do sušičky nebo radši ne. Já jsem asi slepá, ale nikde to u nich nevidím.

5. led 2022

@sebestka to neporadím, o topení jsem taky slyšela, záměrně je tam nedávám a prý se nemají dávat na přímé slunce. Podle mě to snižuje životnost. Sušičku netuším, nemáme ji.

5. led 2022

@malenka3 Aha. I tak moc děkuji 🙂

5. led 2022

Začni psát komentář...

Odešli