1 / 1

    Už jsem ho sem dávala. Buclatý budou když uděláš tlustší placku a hlavně nepřepéct . Péct na více stupňů a krátce.Můžeš udělat z poloviční dávky.

    Včera ve 13:13

    Ja peču léta tyto a všichni si berou vždy recept, můžu jen doporučit 😋😋😋

    Včera ve 13:27

    Není to o receptu, všechny jsou stejné. Nerozvalovat příliš natenko a rychle upéct při vysoké teplotě. Aby byly navrch lesklé, potřu po upečení ještě horké rozšlehaným vajíčkem.

    Včera ve 13:48

    Jakykoliv těsto na pernicky jak prepeces budou jako sutr. Jedine testo,ktere je opravdu tvrde a chce cas, je testo ze sadla.

    Včera ve 13:57

    a co je to vysoká teplota?

    Včera v 15:35

    180-200°C

    Včera v 17:54