Tak nějak jsem projela asi 10receptu na presnidavky z jablicek a nějak nevím, poradte mi prosím nějaký recept, ať mě ty prikrmy v zimě nepřijdou na majlant. 🙂 (prosím bez cukru, medu)

    Jenom jablka povar rozmixuj a zavar ;)

    3. říj 2015

    já jsem jen rozvařila jablka, rozmixovala a zavařila - bez cukru a jablka i se šlupkou, aby zhoustla. Dělala jsem ji v březnu a i teď je dobrá, žádná se mi nezkazila, dávám i na koláče - to si pak dochutím cukrem a skořicí 😉

    3. říj 2015

    Ja jen varim jablicka s hruskama v pomeru 2:1 s trochou vody. Oloupu, nakrajim na kosticky a Cca 10 minut varim do mekka, pak vodu sliju a umixuju. Nic vic, dcerka toto ji od 5 mesicu

    3. říj 2015

    jenom rozvařit a třeba rozmixovat jablka. všestranné využití v kuchyni ;) my pro prvního nadělali přesnídávky různých příchutí a frajer je nejedl, tak počítej i s tím

    3. říj 2015

    Povarit, rozmixovat, pridat pudinkovy prasek, aby o zhoustlo, zavarit

    3. říj 2015

    @kkouzlo manžel miluje presnidavky, tak je když tak sní sám 😀

    @malalulu
    @agenz
    @zdenaz
    @kkouzlo tak dekuju holky <3 já právě četla jak píše Janicka s tím pudingem a já ho nechtěla dávat. Tak oloupu,nakrajim, uvarim, rozmixuju, zavarim a sním :-O
    A jak dlouho to vydrží ? Soupnu to do sklepa (cca 6-10°C ), abxh v lednu nepřišla a půlka byla zkažená. :-O

    3. říj 2015

    @lulusha92 je to takove chutné pyre 🙂 taky uz zavarujeme 🙂🙂

    3. říj 2015

    já už mám taky zavařeno a teď se chystám na zeleninové příkrmy. jinak jablečné mám vždy v kombinaci s jablkem - jablko, mango, hruška, broskev

    3. říj 2015

    @franerka no vidíš to! Zeleninové mě nenapadly! Dokud je zelenina levná 🙂

    3. říj 2015