Tak nějak jsem projela asi 10receptu na presnidavky z jablicek a nějak nevím, poradte mi prosím nějaký recept, ať mě ty prikrmy v zimě nepřijdou na majlant. (prosím bez cukru, medu)
já jsem jen rozvařila jablka, rozmixovala a zavařila - bez cukru a jablka i se šlupkou, aby zhoustla. Dělala jsem ji v březnu a i teď je dobrá, žádná se mi nezkazila, dávám i na koláče - to si pak dochutím cukrem a skořicí
Ja jen varim jablicka s hruskama v pomeru 2:1 s trochou vody. Oloupu, nakrajim na kosticky a Cca 10 minut varim do mekka, pak vodu sliju a umixuju. Nic vic, dcerka toto ji od 5 mesicu
jenom rozvařit a třeba rozmixovat jablka. všestranné využití v kuchyni ;) my pro prvního nadělali přesnídávky různých příchutí a frajer je nejedl, tak počítej i s tím
Povarit, rozmixovat, pridat pudinkovy prasek, aby o zhoustlo, zavarit
@kkouzlo manžel miluje presnidavky, tak je když tak sní sám
@malalulu
@agenz
@zdenaz
@kkouzlo tak dekuju holky <3 já právě četla jak píše Janicka s tím pudingem a já ho nechtěla dávat. Tak oloupu,nakrajim, uvarim, rozmixuju, zavarim a sním :-O
A jak dlouho to vydrží ? Soupnu to do sklepa (cca 6-10°C ), abxh v lednu nepřišla a půlka byla zkažená. :-O
já už mám taky zavařeno a teď se chystám na zeleninové příkrmy. jinak jablečné mám vždy v kombinaci s jablkem - jablko, mango, hruška, broskev
Jenom jablka povar rozmixuj a zavar ;)