lulinenka16
    Zpráva byla změněna    Včera v 05:30    

    Zdravím dámy. Mám takový dotaz, bude to delší povídání, snad to pochopíte z toho mého vyprávění 🤣.
    Zítra jdu na pracák, tak se zeptam tam ale sem ženská, tak mě to zajímá hned že? 🤣🤣🤣

    Našla sem si brigádu A, kam se chodila párkrát za týden večer uklízet na chvilku. Mezitím sem si našla brigádu B, kde sem podepsala jenom soboty, nejaky svátek a pak záskok za nemoci.
    V brigádě A sem později skončila, protože už se to nedalo a zůstala mi tudíž jenom brigáda B, což byly do te doby opravdu jenom soboty, svátek pokaždé zavřeno a záskok tak jednou za měsíc. Tudíž výplata skoro nic 🤷‍♀️🙄. Takže sem si našla brigádu C, abych taky nějak přispívala do domácnosti. Brigáda C je teď jenom na záskok na měsíc než se vrátí kolegyně s malým z lázní a pak taky nějaká výpomoc na zavolání bo tak. Ale o co mi jde teda.
    V brigádě B se začaly ohrazovat ohledně mé brigády C, že jak jako že mám další brigádu a budu teď chodit tam než k nim, když u nich sem podepsala smlouvu první, tak na mě MAJÍ VÝHRADNÍ PRÁVO oni a musím být k ruce jim 🤷‍♀️🙄. Ano, připadám si jako nějaká věc, která není člověkem a nemá žádné práva, jenom povinnosti.
    Nakonec se to v brigádě B vyostřilo tak, že si prý mám vybrat která ta nabídka je pro mě teda lukrativnější 🤷‍♀️🙄. Přitom sem tam nastupovala s tím, že věděli, že mám dvě skolkove děti a že sem na pracáku a hledám si normální práci na zkrácený úvazek 🙄.
    Tudíž se ptám. Je pravda,že když sem podepsala jako první smlouvu v brigádě B, tak musím naklusat k nim na zavolání a v brigádě C mají smůlu? Protože naklonovat se opravdu neumím a rozpůlit taky ne 🤷‍♀️. Nebo je prostě na mě kterou brigadu si vyberu a tam pubdu zrovna ten den? Díky