•60 g pohankové mouky (doporučuju značku Šmajstrla)
•20 g ovesné mouky (co nejjemněji rozmixovaných ovesných vloček)
•40 g tapiokové mouky (lze nahradit pohankovou, ale s tapiokovou nám sušenky víc chutnají a s těstem se lépe pracuje)
•50 g změklého másla
•40 g rýžového sirupu
•na žluté sušenky navíc několik tyčinek šafránu
•60 g pohankové mouky (doporučuju značku Šamjstrla)
•20 g ovesné mouky (co nejjemněji rozmixovaných ovesných vloček)
•20 g tapiokové mouky (lze nahradit pohankovou, ale s tapiokovou nám sušenky víc chutnají a s těstem se lépe pracuje)
•20 g nepraženého kakaa (doporučuju kakaový prášek z Čokoládovny Troubelice)
•50 g změklého másla
http://www.skritcikuchyne.cz/2017/10/pohankovo-...