lucifer1987
10. říj 2017
224 

Testování přípravků: LIPIKAR mléko a LIPIKAR sprchový gel od La Roche-Posay

Už několik let doma bojujeme se suchou pokožkou, občasnými vyrážkami a červenými flíčky. Když jsem na Koníku zahlédla možnost otestovat něco nového, zkusila jsem štěstí. Byla jsem velmi mile překvapena, že si nás vybrali.

Balíček dorazil opravdu rychle. Koník nás informoval o každém jeho kroku, takže jsem věděla, který den dorazí.

Design výrobků je moderní, jsou v praktickém balení a co oceňuji asi nejvíc, je kvalita uzávěrů 😉. Drží a chce to sílu, abyste se k obsahu dostali. Nikdy se mi nestalo, že by se krém v kabelce otevřel (nosím si ho do práce - na ruce).

Zdroj fotografií: zuriel.cz

Zdroj fotografií: zuriel.cz

Testovat jsme začali tentýž den, večer.

GEL: První reakce dcer při sprchování byla, že gel krásně voní. Vůně je příjemná, nevtíravá, taková svěží a čistá. Gel je čirý a na pokožce příjemný. Není lepivý. Při mytí houbou vytvoří akorátní pěnu, velmi jemnou, která se okamžitě spláchne. Kůže zůstane hladká a voňavá. Já osobně bohužel pociťuji pnutí pokožky (ale to po každém kontaktu s vodou), které však po následném použití krému ustane.

Na vlasy jsme gel nezkoušeli a na intimní hygienu bych asi volila gel přímo tomu určený (kupujeme v lékárně). Nicméně několikrát jsme ho "tam dole" použili a vždy bez negativní reakce - pálení, svědění atd.

MLÉKO: Velké plus dávám za neparfemovanost. Je lehce roztíratelné a vstřebatelné, nemastné. Pokožka zůstane hezky promazaná a vláčná. Při pravidelném používání mizí suchá místa a člověk má pocit, že se po kontaktu s vodou kůže tak nestahuje. Hodně mi pomohlo se záděrami.

Konkrétně tyto dva výrobky doporučuji! Nejen svým známým, ale všem, které také trápí suchá a citlivější pokožka. Za mě vede jednoznačně mléko a určitě bude mít místo v naší koupelně a mé kabelce. Nevyjdu bez něho z domu!

Děkujeme za možnost testování 🙂.

#test_larocheposay

Dobrý den,

velmi si vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby na testování a jsme moc rádi, že jste s přípravky spokojená 🙂! Přejeme krásný den. Tým La Roche-Posay.

3. lis 2017

Začni psát komentář...

Odešli