1 / 12
    zatím vítězí...

    dobrá volba🙂, taky jsme ji nakonec koupili, vyhrává teď crash-testy...

    15. lis 2010

    akorát se bojím jestli malé nebude vadit ten pultík,aby tam nebila moc natěsno

    15. lis 2010

    Ten pultík se předce dá dát dolú...nebo ne???Nám to taky dorazilo s pultíkem a nedala jsem jí to tam,protože by se chudák nehnula🙂

    16. lis 2010

    právě že nadá,ale myslím že se odendává až má určité kila

    17. lis 2010

    Taky máme, pultík je bez problému, dá se nastavit a místo tam má, není s tím "přikovaná"🙂 určitě si zvykne, hlavně zkoušet a né hned zavrhnout když se bude jednou vztekat.Jinou bych nechtěla, dobrá volba.
    Rebeca-v 9m jezdí bez pultíku?To jí poutáš pásem?To se smí až u větších dětí!!!

    19. lis 2010

    ano pultík se odendá až od určitých kil a věku dítěte jinak to není bezpečné a ztrácí učinnost, naší je 18m a jezdí pořád s ním, někdy od 10m.

    19. lis 2010

    @andara Sedačku máme jinou a malou mám v protisměru což bezpečný je🙂Ten pultík nám tam totižto nedrží,je prostě jen tak navolno,budu se muset pozeptat....

    19. lis 2010

    Aha,tak to jo🙂já myslela, že máš tu samou.

    19. lis 2010

    máme tu samou jen barvu skořice a je perfektní, malej pultík miluje;o) a to má už 19 kilo a 102cm a stále jezdí na dlouhé trasy s pultem, je to bezpečné a parádně se vyspí.
    rebecca: ten pult je vždy na volno, pásy vedou přes něj a tím ho to drží na místě. Právě tím, že je ten pultík jen zasunutý a jsou přes něj pásy, je pohyblivý a pro dítě pohodlný. Při nárazu ho pásy zarazí a dítě se ani nehne. není nad to si nejdřív o sedačce kterou si koupím něco přečíst. Pult je pro děti od 9 kil až do cca 18kil. pak už jezdí dítě připoutané jen tříbodovym pásem.

    23. lis 2010

    Nám na tuto sedačku řekli, že ne, za prvé přes ní nedáme pásy v autě, pak se tam prý malý nevejde a to není žádný baculatý dítě a prý jak je ten pultík tak to dítě má ruce hodně vysoko a je tam na těsno...

    1. pro 2010

    Holky, jak se prosím tato sedačka jmenuje?

    1. pro 2010

    cybex pallas 2010 ale už nejsou,museli jsme objednad kolekci 2011
    @tercina

    1. pro 2010

    @hannah23 a kdo vám to řekl?Máte asi malé auto a zadní pasy jsou krátké...ALE JE BEZPEČNÁ VYHRAVÁ CRASH-TESTY

    1. pro 2010

    hannah-to je blbost, ze ma ruce vysoko!To je tak když to někdo nevidí, nezkusí atd.Ruce může mít klidně i podél těla, žádnej problém-tím pultíkem ho prostě nepřitlačíš, že se nemůže hnout, což si plno lidí myslí.Je opravdu vymakaná do nejmenších detailů🙂 prostě nej volba pro dítě.

    1. pro 2010

    Souhlasím z holkama, my sice nemáme cybex ale kiddy ale prioncip půltíku je stejnej, malá je drobná a pultík jí vyhovuje ručičky má podél něj bokem má na něm připevněný i hračky takže si hraje když chce, spinká s ním taky krásně a hlavně neomezujou jí pásy který od mala nesnáší a když byla větší ve vajíčku se mi už vztekala, teď je spokojená jako želva...můžu jen doporučit a přesně mají nejlepší crash testy...

    1. pro 2010

    @luci2806 no paní se nás hned ptala jaké máme auto a hned říkala, že to nezapnem a pak nám hned i řekla, to co jsem psala, no tak testy vyhrát mohla, ale tam se asi neřeší, jak se v tom dítě cítí.A říkala nám i zkušenost jedné maminy.Doporučila nám jinou http://www.baby-car.cz/cz-detail-276686-autosed...

    1. pro 2010

    @andara my jsme ji viděli a navíc náš prcek je dost aktivní a už vidím jak má ruce kolem těla....

    1. pro 2010

    @andara my jsme ji viděli a navíc náš prcek je dost aktivní a už vidím jak má ruce kolem těla....

    1. pro 2010

    @hannah23 no prostě s těma rukama normálně může hýbat, tak sem to myslela🙂Taky mám doma ještěrku.

    1. pro 2010

    Můj syn jezdí v pallasu s pultíkem v oteplovačkách, mikině a zimní bundě a má 102cm a 19kg!!! Takže jako fakt to těsný neni. Navíc dítěti je velmi pohodlné, když si opře ručky o pult a neplandají mu a opravdu si je může dát i podél těla.
    V obchodech občas radí a prd ví. Ono totiž to že se dítě zmítá, když ho poprvé posadíte v obchodě, tak to je normální. Syn taky bučel a hned první jízdu byl nadšenej. Navíc - s pultem si dítě nikdy neodepne bezpečnostní pás, nikdy se z něj nevyvlíkne (třeba ramena), nikdyse neotevře dveře.
    A my taky nedopneme pásy přes pult i polohovací základnu zároveň, takže nedáváme tu základnu, ona se ta sedačka dá i tak o těch 10cm podseknou, aby děcko pololeželo.
    Jo a doporučuju koupit uchycovací pásek (150,-) na zachycení sedačky o podhlavník - aby se v zatáčkách nenakláněla.
    U nás na diskuzi květen 2008 máme 3 pallas a jedna má kiddycomfort pro a ti měli dokonce bouračku, zrušenej celej zadek a malej se jim ani nevzbudil.

    7. pro 2010

    @ygreen kde se dá koupit ten uchycovací pásek?

    7. pro 2010