loverinka9
15. zář 2019
294 

Jak Luky a Maty testovali BabyDove

O značce Baby Dove jsem se dozvěděla již dříve, chtěla jsem jejich výrobky vyzkoušet, ale protože oba synové mají citlivou pokožku se sklonem k atopii, nikdy jsem se neodvážila ji pořídit a dále jsem kupovala již ověřené produkty od značek, u kterých jsem měla odzkoušené, že klukům vyhovují.

Byla jsem tedy ráda, že nás Koník vybral k testování této značky.

Když balíček přišel, kluci se velmi aktivně zapojili při jeho vybalování. Mladšího Matyáška nejdříve více zajímala zelená výplň, ale starší Lukášek hned chytl po tělovém mléku a mohli jsme začít pilně testovat.

TĚLOVÉ MLÉKO Baby Dove Lotion Rich Moisture

Nejdřív jsme namazali Lukáškovi jen ruce, má je hodně suché. Krém se lehce roztíral, příjemně voněl, rychle se vstřebal a nezanechal mastný film na pokožce. Ruce byly krásně hydratované, po krému nebyla pokožka podrážděná, takže jsme následně večer po koupeli namazali Lukáškovi celé tělo. Opět se krém dobře roztíral, rychle se vstřebal, a tak mohl jít Luky rychle do pyžamka.

MYCÍ GELY Baby Dove HTT Rich Moisture a Baby Dove HTT Sensitive Moisture

S mycími gely jsme byli rovněž také velmi spokojeni. Oba mají praktický dávkovač s pumpičkou, takže nehrozí při neopatrnosti vylití celé lahvičky. Mladšího Matyáška jsme namydlili sensitive gelem, je bez parfemace, ale dostatečně pění, takže jsme mu v pohodě umyli i hlavu, pokožka nebyla vysušená ani podrážděná. Na Lukáškovi jsme vyzkoušeli mycí gel Rich Moisture. Oproti senstitive gelu moc pěkně voněl, také dost pěnil, pokožku nebyla podrážděná. Takže jsme mezi jednolivými mycími gely až na vůni nenašli jiný rozdíl. 

VLHČENÉ UBROUSKY Baby Dove Wipes Rich Moisture

Vlhčené ubrousky mě opravdu nadchly. Používám je velmi často ať na očistu zadečku, tak i na pusu nebo špinavé ruce. Baby Dove ubrousky moc příjemně voní, jsou dostatečně pevné, takže se netrhají, jednotlivé ubrousky jsou dostatečně velké, takže jich není spotřeba, nejsou až moc mokré a dobře se z balíčku vytahují po jednom. Takže u nás opravdu velká spokojenost. 

KRÉM PROTI OPRUZENINÁM Baby Dove 

Krém se velmi dobře roztírá, konzistenci nemá příliš hutnou, jemně voní a snad díky tomu, že obsahuje dva typy oxidu zinečnatého, pomohl Matyáškovi zahojit opruzený zadeček, který mu zčervenal kvůli průjmu, co provázel rostoucí zoubky.

Přestože mají oba kluci velmi citlivou pokožku, ani jeden neměl po používání výrobků alergickou reakci. Takže my jsme velmi spokojeni a produkty značky Baby Dove můžeme doporučit. 

#test_babydove2 #recenze #test_babydove

Začni psát komentář...

Odešli