loverinka9
5. kvě 2017
216 

Jak Lukášek testoval mlíčko Hami 6+

Zpráva o výběru Lukáška jako jednoho z testerů mléčka Hami 6+ nám udělala velkou radost.

Lukáškovi sice stávající (teď už minulé) mléko nedělalo větší problémy (břísko snad nebolelo, pěkně kakal), ale v noci toho moc nenaspal, měla jsem pocit, že má pořád hlad. A po 7 měsících na je jednom UM jsem si řekla, že by nebylo špatné mléko vyměnit. Jen jsem se stále nemohla rozhodnout, jaké mléko zvolit. Takže testování Hami 6+ mléka přišlo v pravou chvíli.

Balíček přišel v úterý ráno a Lukášek se nemohl dočkat, až krabici otevřeme. Po rozdělání balíčku jsem byla mile překvapena, že přišla rovnou dvě balení mléka.

Syn pije mléko už jen před spaním, jednou v noci a brzy ráno. Poprvé jsem mu tedy mlíčko nachystala před spaním

U Hami 6+ mlíčka mně ze všeho nejdříve zaujalo praktické balení. Oproti těm sáčkům v krabicích, u kterých jsme musela mléko přesypávat do uzavíratelné dózy, moc příjemná změna. Součástí balení je i praktická stěrka, krabička jde znovu krásně zavřít, takže se nemusím bát, že mléko zvlhne a příprava mléka je tak jednodušší a rychlejší.

Po samotném rozbalení mi do nosu zavanula příjemná vůně. Tolik se lišila od minulého mléka. Voněla tak trošku po jogurtu, i samotná chuť byla jiná, ani moc ani málo sladká. Při přípravě jsem zvyklá lahvičkou pořádně třepat, takže potom bylo mléko dost napěněné. Ale po přidání pár kapek přípravku proti nadýmání po pěně nebylo ani památky. A konečně, co na to Lukášek? Vypil první lahvičku v rekordním čase. A ještě měl málo. Takže další dávku jsme mu zvýšili.

Závěrem bych Vám tedy chtěla poděkovat za možnost vyzkoušet si s Lukáškem mléko Hami 6+.  Protože synovi rostou zoubky, zatím jsem nezjistila, jestli ho mléko více zasytí, papá stále i během noci a často se budí. Ale nemá žádné bolení bříška, chutná mu, takže u této značky určitě zůstaneme. Jediné, co mě mrzí je, že toto mléko se vyrábí pouze ve variantě 0+ a 6+, ale pokračovací mléko 12+, které budeme brzy potřebovat, už ne.

#test_hami

Začni psát komentář...

Odešli